cate zile de ferigi?
Fetelor care aveti Maybe Baby sau alte aparate similare, cate zile pe luna tin ferigile? Ca eu de mai mult de o saptamana vad numai ferigi si nu mai inteleg nimic.
Multumiri pt raspunsuri.
Raspunsuri
anis spune:
Trebuie sa-ti apara feriga clar intr-o singura zi...daca apare de 2 ori la intervale mai mari..poti sa te gandesti si la o dubla ovulatie..
In rest feriga amestecata cu puncte sunt zilele fertile.
Ce pot sa va spun MAYBE BABy e bun pt cuplurile fara probleme.
Eu il am de 8 luni..si de multe ori nu am inteles nimic dintr-o interpretare.Mie mi s-a spus ca cele cu insuficienta ovariana (deci dereglare hormonala)nu pot testa ovulatia cu MB foarte clar.Eu una am patit-o.
Eu una vreau sa vand MAYBE BABY....eu nu sunt multumita de el.In 8 luni, o zi arata el ca as avea ovulatia, si cand ma duceam la eco nu se produsese.
E bun informativ....dar cine stie..de unde rasare norocul!
AniS
Victoria spune:
Mie mi-a aparut feriga azi, in ziua 20....feriga maaare, si frumoasa!!!! Sa fie chiar ovulatie????????
V.
veni, vidi, Victorie!
Miguelle spune:
Nu stiu sa fi avut vreodata dereglari hormonale, iar in ultimele 2 luni vedeam ferigi cam 2-3 zile.
Ma gandesc eu......nu cumva s-o fi prins?
N-a mai patit nimeni asta?
ariciu spune:
La mine problema e ca timp de 2 luni de cand folosesc MB nu a aparut nici macar o frunzulita de feriga! Numai puncte, punctulete...in toate marimile! Si totusi la ecograf mi s-a spus ca in luna respectiva am avut ovulatie, si mi-a confirmat-o si temperatura bazala.
Deci eu nu stiu daca sa cred in MB....
spera si nu renunta!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Tia
Victoria, si mai esti in fata calculatorului?? Suna repede sotul ca aveti treaba
Succes
Tia, daca zici tu, plec acasa, sa traiti! Doamne, macar daca ar fi cu folos...
V.
veni, vidi, Victorie!
mel_g spune:
Ariciutule ai grija cata saliva pui pe lentila; daca este prea multa apar doar puncte tot timpul, dar ele sunt putin diferite de punctele care apar de obicei
Pupici
Mel
crinuta spune:
Din ce citesc eu de la voi, pe mine Maybe Baby asta nu ma convinge deloc. Eu sunt mai primitiva, ma ghidez dupa temperatura si mucus, iar pana acum nu am dat gres.
pupici
Crinuta
Marcelle spune:
Fetelor,
eu am avut feriga in zilele 12 clara, in ziua 11 si 13 amestecata.
In zilele 17 si 18 am avut iar feriguta.
Si am ramas insarcinata desi suntem un cuplu cu probleme.
Eu cred ca e realiv totul
va pup si mult succes! dar aveti incredere ca veti reusi!
Marcela