UNDE DOARME BB CIND PLECATI DE ACASA?
![](images/user_woman.png)
noi ne pregatim sa plecam de
si ma intreb unde sa o culc pe
prpadita mica cind ajungem acasa? m-am gindit la patut de calatorie.. normal...
intrebarea e :
din cauza volumului.. si a drumului (cu masina) se merita carat unul din afara sau... se poate cumpara si de acasa unul...
si-l lasam acolo? ca doar mai mergem si la vara si... nu?
ce ziceti?
Cam cit costa acasa un patut de calatorie(sau normal?) si daca ... e buna ideea ?
Voi cum ati facut?
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/
Raspunsuri
Camelia spune:
Noi am cumparat un patut de calatorie pe care il foloseam in deplasari pe post de patut si acasa pe post de tarc.M-am felicitat ca l-am cumparat de aici ca a fost doar 45 de euro pe cand in Cluj, acelasi patut, era peste 6 milioane lei.
Se pliaza bine si nu ocupa mult loc la bagaj.Si-apoi, eu am un principiu: incarc mai intai masina cu ce trebuie pt copil si abea apoi restul, daca mai ramane loc.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrianah spune:
si noi am cumparat un patut de calatorie, dar nu nou, ci de la un bazar, cu 8 euro, si l-am lasat acasa.la voi exista bazaruri pe la gradindite?
e foarte adevarat ca acasa lucrurile astea sint de 2-3- ori mai scumpe.noi si scutecele le cumparam de aici cind mergem in rominia, si servetelele , ca sint mult mai bune la calitate.
ce iti mai poti pune si nu este acolo : glucoza( trauben zucker) sa indulcesti ceaiul daca face diaree( ca zaharul nu e bun ca da fermantatie intestinala), si saruri de rehidratare oralpädon ( asta nu se gaseste nici din greaseala:(, fulgi de orez instant, tot pentru diaree.. si daca imi mai aimntesc, mai scriu.
asta a fost experienta noastra cu diaree( dar nati facea des diaree si aici in germania), e drept ca era vara.:)
mai vorbim!
ruxi spune:
Eu am prospectat piata si-ti pot spune ca patutul cu cel mai bun raport calitate-pret, este unul de la Chicco, care costa 2.800.000 in magazin. Noi am cumparat si suntem foarte multumiti de el. Il folosim la fiecare deplasare, se strange intr-o geanta destul de mica, nu ocupa loc foarte mult.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Si noi caram patutul de calatorie, e f util si merita efortul.
Cristina, mamica cu burtoaie
dori spune:
Si noi am cuparat tot de aici. E practic, nu ocupa mult loc si in plus ne-a trebuit si pe drum (in noaptea pe care am petrecut-o la hotel) - ca pana ajungem noi acasa e drum lung ...
Raluca spune:
hai ca intru si eu in vorba, un pat de calatorie (pliant) gasesti in Cluj la 3 mil, nu stiu cat e la voi...Daca vrei, eu am un tarc in care Ilinca dormea la amiaz cand era super obosita si nu mai ajungea in patut. Daca vrei, ti-l dau cu placere pe perioada cat stati in Cluj, e in stare perfecta. Noi nu-l mai folosim, il pastram doar in ideea ca poate vine bb 2. In alta orine de idei, Ilinca afost super carata pe munte de la 6 luni dar am culcat-o in pat normal.
Gabrianah, o fi Romaniaca tara de gradul 3 da' saruri de rehidratare gasesti pe toate gardurile, romanesti sau straine...chiar si in farmacii comunale au (ca de' pe noi ne-a apucat diareea la mama naibii in munti). Plus, gasesti sucuri Hipp ORS.
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
Marianar spune:
Noi folosim tarcul pe post de patut de calatorie. Cel mai ieftin costa in jur de 2,2 mil.
ange spune:
cand Maia era bebe cand plecam cu masina la drum lung,ii faceam in spate,din canapele un patut si facea nani tot drumul,sau se juca,sau plangea,sau gangurea
cand poposeam la hotel era tareee incantata cand dormea cu mami si cu tati in patul de oameni mari. si acum la 5 ani are seri cand ne intreaba:"mami,tati pot dormi cu voi in patul de oameni mari?"
ange,mamica de 2 ori