In memoriam Eduardo Palomo...
Se pare ca eu sunt 'responsabila' cu subiectele gen 'sa pastram un moment de reculegere' de pe forum - asa-s io , mai - dar am aflat de sfarsitul unui mare actor din zona latina a industriei filmului... Nu mi-a venit sa cred - asa reactionez in general cand aud asemenea vesti...
Cand zic 'mare actor' nu am pretentia de a-l aseza alaturi de "marile legende" - hollywoodiene mai ales - , insa chiar si numai pentru rolul sau din "Inima salbatica" ( o productie care nu 'respecta' tiparul telenovelei actuale ) si cred eu ca merita considerat asa pentru zona acoperita de casele de productie din Argentina , Venezuela , Spania , Brazilia , etc...
Diseara , pe Acasa TV va fi o emisiune 'In Memoriam'...
Pacat....!
Raspunsuri
clara spune:
AM VAZUT LA TV ANUNTUL PENTRU EMISIUNEA "IN MEMORIAM", DAR AM CREZUT CA NU PRICEP EU DESPRE CE E VORBA!
CE SA INTAMPLAT CU EDUARDO PALOMO? (adica, mai bine spus, cum s-a intamplat?)
clara
Flower spune:
Nici eu nu am stiu mai mult pana nu am vazut astazi ziarele... Credeam ca a avut vreun accident de masina... A fost insa un infarct... S-a intamplat intr-un restaurant din Los Angeles , departe de casa , departe de familie...
Asta e unul din link-uri :
http://www.curierulnational.ro/?page=articol&editie=361&art=25946
britdi spune:
Da, au anuntat aseara la stiri. Mare pacat ........imi placea tare mult tipul desi telenovelele nu-mi plac.
Kehleyr spune:
Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat... Am vazut anuntul pe Acasa TV si nu intelegeam ce se intampla... Imi pare foarte, foarte rau pentru el. Atat de tanar, casatorit, cu doi copii, nu am auzit niciodata sa fi fost implicat in vreun scandal de vreun fel. Nenorocirea loveste cand te astepti mai putin si pe cine te astepti mai putin. L-am adorat in Corazon Salvaje... bine ca mi-am inregistrat tot serialul si il mai pot vedea macar acolo
"
GLENDALE – Eduardo Palomo, the sexy, long-haired Mexican television star known for 1993's "Corazon Salvaje" and other serials, has died. He was 41.
Palomo, who had moved to California several years ago to pursue a career in Hollywood, suffered a heart attack Saturday while dining at a restaurant, according to the networks Television Azteca and Univision.
Palomo earned what was considered his best-known role, as Juan de Diablo in "Corazon Salvaje" ("Wild Heart"), by dyeing his hair from brown to black and growing it long – a fan-pleasing look he decided to keep.
"
korinna spune:
Da.....desi eu nu ma uit la telenovele...m-am uitat la inceputuri la 2 ..si apoi m-am lamurit ca toate sunt la fel....cand am auzit aseara am ramas interzisa.Atat de tanar..si atat de frumos..oricum orice s-ar spune era un barbat frumos.Cum Dumnezeu sa aiba asamari pb cu inima???
pacat..mare pacat de el.
KORINNA mamika x 2
Marox spune:
Am intrat pe forum inainte sa plec la serviciu. E clar, cu un asa mesaj mi-am stricat ziua :-(((
Nu-mi vine sa cred!!! L-am adorat in "Corazon salvaje". Kehleyr, ce pacat ca nu sint in România, te-as fi rugat sa-mi imprumuti si mie casetele...