priorix - de unde?
![](images/user_woman.png)
Am batut azi orasul in lung si-n lat pe la putinele
farmacii sa gasesc Priorix.S-au cam uitat incrucisat la mine
unele persoane si intr-un final la o farmacie mi s-a spus ca se aduce numai la comanda.Am intrebat cit costa si a dat din umeri.
Eram atit de fericita ca am gasit aceasta informatie pe forum legata de vaccinul acesta, pentru ca ma ingrozeste ideea cu bolile de copilarie prin care ar trebui sa trec impreuna cu BB , si cind colo deceptie totala!
deci?
cici
Raspunsuri
doxi spune:
Buna, eu am facut vaccinul la Centrul Medical Unirea si a costat 1,5 milioane. O prietena l-a gasit la Spitalul Victor Babes si acolo era pana in 500,000. Asa ca incearca la Babes sau la Cantacuzino ca nu are sens sa iei aceeasi "plasa" ca si mine. Sanatate si succes. Si spune-mi si mie, te rog, tie cate luni pauza ti-a recomandat doctorul?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana71 spune:
Incearca la farmacia 2na (Doina). Acum cateva luni il aveau. Da un telefon inainte pentru siguranta.
diana904 spune:
Incearca la farmacia de vis-a vis de Perla, pe Dorobanti...cred ca se numeste Crisia farm dar nu sint sigura
oanaesn spune:
Iuliei i l-au facut la Policlinica 10 cu 350 000, acum cca. 2 luni. Da un tel. la ei sa vezi daca mai au si il poti face si daca nu esti inscrisa la ei.
ruxi spune:
Eu i-am facut Clarei acum 2 saptamani, l-am gasit la o farmacie langa mine, in Drumul Taberei. A costat pana in 400.000 lei. Daca vrei amanunte, scrie-mi.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
cici spune:
in primul rind va multumesc ca mi-ati raspuns
eu sunt din Clung Moldovenesc deci la distanta 600 km
de Bucuresti si am sa rog o ruda sa-mi caute.
despre pauza nu am vorbit cu doctorita pentru ca ma intrebst-o pe asistenta ei daca a facut Priorix la BB si m-a intrebat ce-i ala deci ma gindesc ca n-avea rost sa-mi bat capu mai departe
Lala" medicover" este o farmacie s-au un depozit(adica as putea comanda cu plata prin prioripost?
cici
Luizax spune:
aa....da telefoane la farmacii. La noi a venit pediatrul cu vaccinu' la el.....
Luizax - karkotash shef!
mitu spune:
eu aveam copilul la Galati laparintii mei cand a facut 1 an si o luna si trebuia sa-i fac vaccinul si la fel l-am cautat mult. pana la urma l-am gasit la Sensiblu in GL. am cautat pe site si am vazut ce farmacie il are uite un link:
http://www.sensiblu.com/ListaFarm.aspx?ID=1068776&Prod=PRIORIX%200,5ML/DOZA
am dat tel la farmacia respectiva si m-au asigurat ca-l are. bb a facut rosu in gat si a trebuit sa mai asteptam cu vaccinul. dupa o sapt cand s-a dus mama la Sensiblu nu-l mai aveau pt ca-l trimesesera retur la Buc. atunci mama l-a platiti pe loc in avans si a dat comanda. in 2 zile a venit vaccinul. deci daca ai un Sensiblu la tine in oras vezi daca poti aranja cu ei. daca totusi vrei sa ti-l ia cineva din Buc ai grija ca trebuie transportat la rece (geanta frigorifica de ex) si trebuie pastrat in frigider pana il faci.