Am ramas insarcinata folosind Maybe Baybe
Raspunsuri - Pagina 4
coco spune:
Asta da veste buna! sa fie intr-un ceas bun, Marcelle, chiar ne dai si noua sperante. De cand folosesti acest Maybe Baby (il urmaresc si eu de 1 luna doar)?! Dar cand apr, cand nu ferigile astea...nu mai stiu ce sa cred.
Coco
adelais spune:
Felicitari Marcelle si multa bafta in continuare. Ma bucur din suflet pentru voi. Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti iar bebe sa fie un luptator-invingator ca si mamica.
Multi pupici
Gabela spune:
Felicitari Marcelle, vestea asta o asteptam de la tine
Sa iti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina foarte usoara si un bebe cum vrei tu si sa fiti fericiti!
Eu sperasem sa ramanem amandoua in septembrie, tu ai facut inseminarea pe 22 si eu pe 23, dar nu a fost sa fie...E o adevarata minune ca ai reusit natural, cat imi doresc si eu sa mi se intample asta...
Ai grija de voi,
Gabela
cristalina spune:
Buna dimineata,
Nu stiu cum a fost la Marcelle, dar eu tot acum am ramas insarcinata si asta e a prima luna intreaga cand folosesc Maybe Baby. A aparut de doua ori inainte de ovulatie partial feriga...si in ziua 15, a ovulatiei cred eu, cu scadere de temperatura, o tzarica de mucus si tot tacamul, a aparut feriga intreaga...si pe urma nu a mai aparut nimic.
De cat de des trebuie facut "sport", nu as putea spune...ca am facut zilnic dar nu era prima luna de program intensiv...hehehe
Eu personal nu am avut incredere in shmecheria asta de maybe baby...probabil din cauza ca principiul e mult prea simplu ca sa mearga asa la fix...:)...chestie de deformatie profesionala...Dar poate ca a mers...:)
Sanatate maxima si sa ni se implineasca visele cele mai frumoase!
alina constantin spune:
Draga mea, sa fiti sanatosi si tu si bebicul din burtica!!!
Am urmarit subiectul cu aspirante si cand am vazut acum titlul subiectului tau, m-a trecut un fior pe sira spinarii!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara!
Cu drag, Alina
mitzura spune:
Felicitari Marcelle si cristalina!!!!! ma bucur mult pentru voi, stiu ce inseamna fericirea asta ca si eu am descoperit de curand doua liniute pe bat. Ma bucur ca se inmultesc mamicile la topicul Mamici de iulie-august 2004 (pe Interzis Barbatilor). Va astept acolo!!!
Sarcini usoare si bebei sanatosi!
BLUE ANGEL spune:
Multe felicitari si pupici pe la burici la mamici !
Marcelle tu nu ai facut si tratamentul Liviei ?
blue
Cosmina spune:
Pupici multi si dulci pentru noile viitoare mamici. Felicitari si sarcina usoara! Bebei frumosi si sanatosi! Sper sa se lungeasca lista si toate aspirantele sa treca in tabara viitoarelor mamici.
Pupici, Cosmina
Marcelle spune:
Felicitari Cristalina!!!!!
Se pare ca nu sunt sigura care a reusit din prima luna cu Maybe Baybe.Ma bucur mult pentru tine.
Fetelor toate o sa ne urmati si aveti incredere in Maybe Baybe caci iata sunt doua exemple pozitive. Fiti sigure ca in curand vestea cea mare va veni la fiecare.Ma voi ruga pentru voi.
Mel, mie mi-a aparut structura combinata in zilele 11 si 13 si feriga clara in ziua 12. Dupa care mi-a mai aparut o feriguta prin
ziua 17.
Cert este ca in fiecare zi de indicatie, am prestat, fara doar si poate. O data pe zi.
In rest am luat vitamine complex de vitamine si sotul meu la fel.
Vitaminele noastre sunt frantuzesti Oligops.
Sotul meu luna asta a mai luat in primele 15 zile ale ciclului Vioxx si Tamoxifene( in indicatie nu aqvea nici o legatura cu afectiunea lui).
Important e rezultatul, toate veti reusi!!!
Va multumesc din suflet la toate pt raspunsuri,
Marcela.