Help

Help | Autor: batman

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta cineva cu medicamentul Proviron? Am tot cautat si mi-au spus(farmacistii sic!!)ca nu s-ar mai importa din motive de licenta sau asa ceva.Sau poate cunoaste cineva alt medicament cu calitati curative asemanatoare.Solicit asta pentru ca in urma spermogramei sa constatat ca "micutzii" nu au o durata a vietii mai mare de 24 de ore.Un amic a vut probleme mult mai mari (nr. mic de spermatozoizi,mobilitate f.scazuta,etc.)si dupa un tratament de cca. o luna rezultatul a fost spectaculos.Acum are o fetita de toata frumusetea.
Cu sperantza ca o sa am noroc va multzumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nu mai gasesti proviron nicaieri dar poti sa iei undestor,care are aceeasi compozitie.Doar faptul ca traiesc doar 24 de ore este problema ta?Totul este bine in rest,nr.,mobilitate,etc?
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batman spune:

Mobilitate buna , numar de cca 60 -70 milioane /ml la o cantitate de 6 ml.Repet, amicul meu era intr-o situatie mult mai nasoala cca 10 -15 mil/ml la o cantitate de 3 ml. Luand Proviron ia crescut si numarul si mobilitatea precum si cantitatea de fructoza.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

A pai tu stai super!Si sotul meu este cam in aceeasi situatie ca si prietenul tau.Incearca cu undestor,sper sa-ti fie bun.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sotul meu ,incheie luna asta tratamentul de 3 luni cu Undestor, i s-a recomandat in loc de Proviron.
I-a iesit o spemograma mai buna,,si el are probleme cu cat suravietuiesc spermatozizii...si era ceva pana in 24 de ore...luna viitoare va face alta..si sa vedem modificarile si dupa tratament...eu sper sa nu mai fie cazul!

AniS

Mergi la inceput

Am auzit si de tratamentul cu branca ursului (tinctura).Cica si asta ar vea efecte miraculoase.Din Formula As am luat numar de tel. din Brasov de la un "nene" si mi-a spus ca nu mai are planta, ca a avut numai in august -septembrie,ca afost f.putzina etc.Dar mi-a dat un alt nr. de tel tot din Brasov (farmacie cred?)unde ar avea tinctura de branca ursului.Mentionez ca planta are o sumedenie de calitati dar pentru ce ne doare pe noi tinctura este OK.(CEL PUTZIN ASA MI-A ZIS "nenea"din Brasov).Eu cred ca intai am sa incerc cu tinctura . Mult succes si sanatate pt.aniS si valentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Sotul meu dupa 3 luni de trat cu Proviron a facut spermograma si i-a iesit mai proasta ca prima.Au urmat alte 3 luni de trat si spermograma arata infiorator.In legatura cu faptul ca nu se mai gaseste cica asa este.Sunt probleme cu licenta.Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

batman de ce nu iei tinctura de branca ursului de la plafar? Daca esti din Bucuresti o gasesti la plafarul de la Hanul lui Manuc si e si ieftina 40.000-45.000 lei parca.

Monica

Mergi la inceput

Da sunt din Bucuresti.Multzumesc de sugestie .Am sa caut aici in Buc.
Nu disperatzi !!
Sunt sigur ca un factor important in reusita(de orice fel ) este "pisicul".Daca stam bine cu el merg toate OK.

Mergi la inceput

Brinca ursului gasesti la orice plafar,o ia acum si sotul meu,ca parte a unui tratament naturist.La ultima spermograma ia iesit mobilitatea mult mai buna decit la celelalte.
Valentina

Mergi la inceput