La 17 ani m-am lovit la un san;dupa 4 ani am observat un nodul la acel san;am fost la multe controale si diagnosticele au fost diverse,de la tumoare,mastosa,fibroadenom...la chist;au trecut 9 ani de cand am acel nodul,a mai crescut putin,acum ajungand la un cm;nu luasem niciodata,pana anul trecut,anticonceptionale;am luat un an de zile si dupa ce le-am intrerupt (sau atunci l-am simtit eu !) mi-a aparut aproximativ langa celalalt un alt nodul;totdeauna mi se spusese ca e in regula,nu trebuie sa-l scot dar de cand mi-a aparut si acesta nu mai stiu ce sa fac;mi-e teama de urmari pentru a ma opera si nici nu stiu unde si ce medic sa aleg;
Dati-mi un sfat,va rog!
Teo.
Eu am avut un fibroadenom si acum 7 ani un doctor bun mi-a spus sa il scot. Aveam 20 de ani si ca toata lumea ma gandeam la ce e mai rau.
L-am scos si nu am mai avut probleme. Multumesc lui Dumnezeu!
Am fost si la endocrinolog care mi-a spus ca daca intr-un an nu se resoarbe nici nu va mai pleca de acolo.
Operatia a fost super simpla, zic acum.
Am fost operata vineri si sambata am plecat acasa. Aveam treaba, eram in sesiune. Acum nici nu se mai vade semnul.
Pe mine m-a operat doamna doctor Saptefrati de la Fundeni-Oncologie.