Japonicile din Tokyo,o mina de ajutor,va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Vezi ca ti-am raspuns pe privat.Oricind iti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Pengunica,itzi multzumesc muuult de tot pentru toate explicatziile shi rabdarea de care ai dat dovada,mai ales ca io sint total pe dinafara de tot ce se numeshte Hi-tech shi nu in ultimul rind pentru amabilitatea cu care te-ai oferit sa ma ajutzi.Daca nu te deranjeaza shi daca ai drum pe la magazinele de electronice unde gaseshti asha ceva,te rog sa-mi cumperi un shteker din acela shi sa mi-l trimitzi.Am sa-tzi scriu un PM shi am sa-tzi dau adresa mea shi te rog sa-mi spui shi cum sa-tzi returnez banii.Nu conteaza ca este ieftin!Nu vreau sa profit de nimeni in nici un fel shi sper sa ma pot revansha shi in vreun alt fel,cindva.I-am dat shi lui Cami adresa shi nr de telefon,caci shi ea imi va cumpara unul,dar cred ca niciodata nu strika 2.Inca o data multzumesc shi de la mine.
Remy,tzi-am raspuns iubita shi itzi multzumesc anticipat shi aici. shi pentru tine.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Draga mea,ti-am trimis astazi steker de ala pt camera si pt ca nu am gasit special pt Romania [adica numai de tipC,pt ca de tip C sunt pt Rom si nu Tip B cum am spus la inceput]Ti-am trimis pt toate tarile ai sa-l gaseti in pungulita si pe cel bun pt Rom scrie pe o eticheta ca e de tipC,or sa-ti ajunga luni dupa cate mi-au spus cei de la posta ,daca ti-am fost de folos ma bucur nespus .In rest multa sanatate si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Pengunica!!! ce rapida fuseshi...

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput