La un zbor de 11-12 ore,cu copil de 1 an...?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eddy,bazinetu'(patutul fixat in perete,despre care povesteau alte mamici) "pica" fara discutii,ca sigur nu mai incape Naomi in el.Eu zic ca ar fi excelent daca mai sunt locuri sa-i rogi sa-ti lase un loc liber langa voi.Oricum vei avea o geanta plina de "efecte personale" ale fetitei, necesare pe parcursul zborului si va fi nevoie ca acea geanta-purcel sa stea cat mai aproape de voi,pe podea,lucru imposibil in dreptul locurilor voastre,ca nu veti mai avea loc de stat.
Vezi ca sunt niste vaporizatoare de calatorie,mie nu mi s-au parut eficiente si de mare ajutor,dar daca vrei,poti cumpara unul si stropi din cand in cand.Sau poti uda cateva prosopele si pune in jurul locului unde va dormi Naomi.Ambele variante ajuta cat de cat,pentru ca stii deja ca aerul e cumplit de uscat.
,

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Lia,banuiam io ca bazinetu' ie pentru bb-lushi,pentru ca am mai vazut prin cataloagele de shopping ceva numit bazinet shi sint convinsa ca tanculeatza mea depasheshte cu mult lungimea shi mai ales greutatea suportate de acel patutz.Sper ca acel avion sa nu fie plin,ca sa pot apela cu incredere la bunavointza stewardesselor,pentru un loc in pllus alaturi de noi.La vaporizator,sincer,nu m-am gindit.Ai putea sa-mi faci o mica descriere a cum trebuie sa arate ?Daca nu am sa gasesc aici(banuiesc(,)ca la magazinele de electronice ar fi de cautat)am sa apelez totushi la prosopele ude.
Iarashi multzumesc shi pentru asta shi daca itzi mai aminteshti ce orice altceva crezi ca mi-ar fi necesar,te rog sa scrii aici,ca dupa cum vezi mai sint shi unele care nici macar nu-mi trec prin cap.
dulci,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

am calatorit cu al meu baiatel de multe ori...o sa iti relatez insa doar drumul de la 1 an ....e adevarat ca nu incapea in basinet dar le-am rugat sa mi-l puna totui ca poti tine acolo jucariile,apa si alte nimicuri(la indemana!!)
ASIGURA-TE CA PRIMESTE LOC PE RANDUL DE INFANT!!!!si iti urez noroc sa ai langa tine un pasager care sa vrea sa se mute in alt loc...eu i-am zis ca al meu bebe vomita mult si ca il rog sa se mute...si s-a mutat...asa ca am putut ca ii intind picioarele lui bebe si cu capul pe blankie alui a dormit vreo 5 ore...apoi s-a trezit brusc si pana la sf. calatoriei a fost intr-o continua miscare...dar eu nu m-am jenat de nimic...am lasat orice pasager dragut sa se joace cu el...a facut ture si ture prin avion...a stat intins pe paturile KLM-ului pe jos...a si vomitat...a si urlat..totul e sa fii calma si rabdatoare
lasa-l sa se joace cu ce vrea...al meu baga si scotea masuta din lateral de o suta de ori...
am auzit ca unele companii au carti de de desenat si jucarii...poate ai noroc..
in romania el s-a acomodat f. repede...prima zi a fost dezastru ca am ajuns pe la 1 ziua si dormise doar 5 ore in noaptea aia...dar u=in rest a fost ok..
succes
distractie placuta

Mergi la inceput

Multzumesc frumos,Iamona pentru poveste.Daca nu ie cu suparare:care-i rindul pentru infant???Eee shi despre nepasare fatza de vecini...incerc sa-mi pun la punct o atitudine adecvata:IGNORE shi ma inarmez cu rabdare shi iar rabdare(ca tutun nu-i voie) ca sa fac fatza toanelor lui tero-chan;dar sper sa fie cuminte shi tati de ajutor ca intotdeauna.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

cu placere...as fi vrut sa ma fii sfatuit si pe mine cineva...
randul de infant ...asa ii zic eu
tu suna la companie si zi-le ca vrei sa fii sigura ca primesti loc
"and basinet for infant...please confirm that the seat that I am getting is placed on the row designated for infant's basinet......."
nu ca vreau sa iti dau lectii de engleza...doamne fereste! doar ca am constat pe propiria piele ca daca nu esti ferma si clara cu ei se fac ca ploua
si cand este momentul sa te imbarci sa nu te prind ca stai la rand...va bagati in fata cu copilul ca e dreptul vostru...cu tupeu ca altfel la nimeni nu le pasa
succes si calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu am calatorit cu Andrei al meu din Ro. in U.S.A. pe cand el avea doar 9 luni. Tot cu K.L.M. Dar am avut o experienta si surprize neplacute de la aceasta companie. In primul rand, desi am avut bilet si pentru Andrei, nu mi-au dat locurile special amenajate pentru copii. Pentru masa i-am luat mancarici la borcanase speciale pentru bebei, cu restul de necesaruri: lapte, apa, sucuri, deserturi tot la borcanase...etc. Normal ca mancaricile trebuiau putin incalzite, dar, desi am rugat-o pe stewardeza de 5 ori sa mi le incalzeasca si ea tot uita, am renuntat. De abia am reusit sa incalzesc apa din biberon pentru lapte, asta pentru ca m-am dus la ei in oficiu. Deci posibilitati sa-ti incalzesti ceva exista, dar mai trebiue si bunavointa!
In al doi-lea rand eu i-am dat pentru calatorie Peritol, si a dormit aproape tot timpul. Este un sirop antialergic, care nu face nici un rau la cateva doze, si are ca efect somnolenta. Altfel, avand in vedere ca nu aveti nici loc pentru ea, o sa va innebuneasca. Oricum cere si parerea pediatrului.
V-am pupat si drum bun!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Eddy, cel pe care-l am eu e o kestie de plastic,functioneaza cu doua baterii de 1.5V,scrie pe el INHALER,facut de National(Matsuda denki).Il poti gasi eventual si in magazinele mari cu produse farmaceutice..presupun.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Dragele mele prietene,cred ca sint gata de plecare.Adika sint sigur gata de plecare:cu sfaturile primite shi bagate la cap,cu doza de rabdare super extra,cu rezerva de ignore pentru vecinii mai tzeposhi shi cu inima-n git pina m-oi vedea aterizata in Otopeni dar mai am de ashteptat inca 26 de zile shi NU mai am rabdare!!!Mi se pare ca timpul trece prea incet shi ziua cea mare parca se tot indeparteaza,in loc sa se apropie shi ea mai repede.Vaaai,in ritmul asta imi folosesc toata rabdarea shi nu mai ramine nik pentru Naomi.
Uff,in fine,sa nu va terorizez acuma cu nervii mei.Va multzumesc inca o data pentru tot shi mai am o singura rugaminte:sa-mi tzinetzi pumnii sa decurga totul bine.Multzi tuturor.
Lia,am notat shi Luni am sa merg sa caut. dulci,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput