Este cineva din Petrosani?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

buna fetele
Si sotul meu(Ovidiu)e tot din Petrosani.El e un pic mai veteran decit voi.Am fost si eu acolo de citeva ori si acum doi ani am facut revelionul sus la Parang.A fost superb.Ador muntii.La vara sigur mergem pe acolo in concediu.

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by adana

buna fetele
Si sotul meu(Ovidiu)e tot din Petrosani.El e un pic mai veteran decit voi.Am fost si eu acolo de citeva ori si acum doi ani am facut revelionul sus la Parang.A fost superb.Ador muntii.La vara sigur mergem pe acolo in concediu.

adana

Pai la vara...si noi ca e al naibii de cald in Bucuresti. Asa ca poate punem de o intalneala ceva in Vale.
Pupici,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary23 spune:

am ajuns acasa!
de ieri ninge, asa ca sarbatorile vor fi asa cum trebuie sa fie cu zapada si miros de brad. orasul s-a gatit de sarbatoare,ghirlande cu beculete colorate, oraselul copiilor - aceeasi poarta ca acum un an, acum 2 ani, acum TZ ani... ,dar ce conteaza, e dragut ( chiar mai dragut decat Sibiul). au aparut si magazinase noi, cochete, avem si un supermarket-un carrefour mai mic, mult mai mic-langa teatru (imi scapa cum numele), tot acolo se construieste ceva, am inteles ca va fi o banca. azi pe drum spre net ne-am intalnit cu niste colindatori (momarlani)la primarie. ce mai, Petrosaniul reinvie, ceea ce ma bucura.
s-aveti sarbatori cu bucurie!
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Mariiiii, sa te dai cu punga pe zapada si pentru mine, ok?
Sarbatori fericite cu calsura si bucurie in suflet!
Iulia

ps: mari, hai acu' pe chat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaclaudia spune:

ce mica-i lumea!!!
Iulia si Mari, v-am recunoscut!!!Pe Nadina nu, doar daca nu stateai pe independentei .
eu sunt claudia s., din C.

eu sunt foarte foarte departe de petrosani acum,de unde am plecat acum 1.5 ani.

si mi-ar placea sa-mi spuneti ce mai face prietena mea si colega voastra Claudia, in bucuresti,

si ce mai stiti de claudia colega mea de clasa, care e doctorita .
va dau si e-mailul meu: claudia_s@usa.com

daca le intalniti, transmite-ti-le salutari.

mi-a spus mama de baietelul claudiei, in bucuresti,

mari si tu esti mamica?

eu nu , sunt tot asa cum stii
astept un raspuns,

eu abia am descoperit forumul asta acum cateva zile

va doresc numai bine tuturor,

La Multi Ani!
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by dianaclaudia

ce mica-i lumea!!!
Iulia si Mari, v-am recunoscut!!!Pe Nadina nu, doar daca nu stateai pe independentei .

si mi-ar placea sa-mi spuneti ce mai face prietena mea si colega voastra Claudia, in bucuresti,

mari si tu esti mamica?

astept un raspuns,

La Multi Ani!
claudia

Servus, Claudia.
Bine ai venit la DC!
Ma bucur ca aud vesti de la tine. Unde in SUA te-ai stabilit? Astept sa ne spui ce mai faci!
De celelalte Claudii eu nu stiu nimic. Daca aflu ceva te tin la curent
Iulia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliacm

quote:

ce mica-i lumea!!!

mari si tu esti mamica?

astept un raspuns,

La Multi Ani!
claudia

Servus, Claudia.
Bine ai venit la DC!
Ma bucur ca aud vesti de la tine. Unde in SUA te-ai stabilit? Astept sa ne spui ce mai faci!
De celelalte Claudii eu nu stiu nimic. Daca aflu ceva te tin la curent
Iulia

Buna si bine ai venit!
Se pare ca ne cunoastem..da, stateam pe Independentei.
Pupici,
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaclaudia spune:

buna fetelor,

pe tine nadina chiar ca nu te-am mai vazut niciodata dupa liceu...o vreme le-am mai vazut pe mama si pe sora ta.
eu am plecat acum 1.5 ani in sua, si am stat pe independentei pana atunci. acum locuiesc langa cleveland.

poate stii poate nu stii ca si vecina ta cristina de la et. 3 a plecat in aceeasi perioada cu mine in michigan.

uite ca se largeste cercul de persoane, petrosaniul este mic...

poate ma ajutati sa le identific si pe catalina si daciana.eu probabil ca voi intra aici mai rar, nu am familie/copii si am descoperit forumul cand cautam niste retete romanesti.

numai bine,
claudia

Mergi la inceput

quote:

buna fetelor,

pe tine nadina chiar ca nu te-am mai vazut niciodata dupa liceu...o vreme le-am mai vazut pe mama si pe sora ta.
eu am plecat acum 1.5 ani in sua, si am stat pe independentei pana atunci. acum locuiesc langa cleveland.

poate stii poate nu stii ca si vecina ta cristina de la et. 3 a plecat in aceeasi perioada cu mine in michigan.

uite ca se largeste cercul de persoane, petrosaniul este mic...

poate ma ajutati sa le identific si pe catalina si daciana.eu probabil ca voi intra aici mai rar, nu am familie/copii si am descoperit forumul cand cautam niste retete romanesti.

numai bine,
claudia

Mey eu nu am sora.
Dupa terminarea liceului am venit in capitala la facultate si aici mi-au ramas oscioarele.
De care Claudia si Daciana intrebi tu?Da mai multe detalii. Si spune mai multe si despre tine ca eu sunt baba si am probleme cu memoria.
Pupici,
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Claudia, nu stiu cum sa va fac sa ma identificati ca nici eu nu reusesc sa va indentific pe voi. Din cite am inteles voi ati terminat la informatica, poate de aceea nu ne stim, sau, cine stie, poate ne-am sti numai daca ne-am vedea.
Oricum, ma bucur ca ideea mea cu cei din Petrosani a prins.
Numai bine - poate macar anul asta ajung si eu pe acolo!!!
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput