Misoginism sau doar nepasare?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Da, fetelor, am sa preiau ideea lui Darel!!!!!
Dar sa incerc si sa fiu mai detasata...intr-adevar, sunt si destule femei care procedeaza la fel...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

poate suna aiurea ,dar nu e nici o nimeni pe acolo in pozitie de conducere cu care sa poti discuta? sa ii transmiti frustrarile tale? eu din fire sunt mai practica si ma gandesc ca poate sunt si urechi care sa auda...bineinteles ca nu trebuie sa fii afectata,realitatea este ca te afecteaza cum e si normal...efortul tau e dublu si ca sa vezi ca meritele iti sunt minimalizate nu e usor de suportat...asa simt eu...tu stii mai bine daca se poate face ceva..pupici multi si Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu

poate suna aiurea ,dar nu e nici o nimeni pe acolo in pozitie de conducere cu care sa poti discuta? sa ii transmiti frustrarile tale? eu din fire sunt mai practica si ma gandesc ca poate sunt si urechi care sa auda...bineinteles ca nu trebuie sa fii afectata,realitatea este ca te afecteaza cum e si normal...efortul tau e dublu si ca sa vezi ca meritele iti sunt minimalizate nu e usor de suportat...asa simt eu...tu stii mai bine daca se poate face ceva..pupici multi si Sofiei

Laura

LAURA, FATA FRUMOASA, FRUMOS VORBESTI, DAR UITI "UN DETALIU NESEMNIFICATIV": SUNTEM IN ROMANIA !

Si aici poti sa te plangi, dar cel la care te plangi este de cele mai multe ori prietenul celui acuzat, nu seful normal care incearca sa conduca in mod obiectiv !!!
"Corb la corb nu-si scoate ochii" a fost spusa de cineva cu experienta in aceste incercari...

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

oamenii sunt rai, dar zambetul copilului tau te ajuta sa mergi mai departe. Niciodata sa nu iti para rau ca ai facut un bebe, studenta fiind. Multa bafta!

Lulu

Mergi la inceput