The Lord of the Rings

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am citit "The Hobbit" care mi-a placut foarte mult. La "The Lord of the Rings" am ajuns spre sfirsitul partii a doua. Am vazut si primele 2 filme, luna aceasta astept sa vad si ultima parte. Am citit cartile in engleza, pot sa spun ca sint extraordinare, mult mai interesante si mai complexe decit filmul. Cred ca daca ar fi sa se urmeze litera cartii s-ar mai face inca 2-3 serii de cite 3 filme fiecare. Mi-ar fi placut daca s-ar fi pus pe ecran si The Hobbit, ar fi facut TLOTR mai usor de inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Hmm, cine stie poate vor ecraniza si The Hobbit. Si mie mi-ar fi placut cu mai multe detalii, dar cred ca e imposibil de realizat,ar fi durat prea mult si ar fi devenit serial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Aici in NZ a fost premiera partii a 3-a a filmului "The Lord of the Rings" - Intoarcerea Regelui.
Bineinteles ca mi-a placut filmul, iar in NZ este o adevarata nebunie...Pentru ca majoritatea scenelor sunt filmate aici..este asa, o mindrie nationala acest film...
Luni, a fost o nebunie la premiera...Mii de oameni venisera numai sa vada actorii...Pe toate canalele de televiziune, seara, numai despre asta se vorbea...
Nu am vazut premiera, si nici nu cred ca voi reusi prea curind, dar celelalte doua parti mi-au placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Ooo ce mi-ar fi placut sa fiu acolo. Avem un prieten in NZ pe care intentionam sa-l vizitam, asa ca trebuie sa vedem neaparat locurile in care s-a filmat LOTR. Tu le-ai localizat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Prima parte, Fratia...., am vazut-o la cinema cu 3 zile inainte de soroc, in feb 2002. Am stat 3 ore si ceva intepenita in fotoliul de la Patria doar-doar o veni Raluca si singura, fara "taietura". Nimic. De un lucru ma bucur: ca fiecare minut din alea trei ore si ceva a meritat pe deplin intepeneala si junghiurile ! MI-NU-NAT ! (cum spune mai nou naparstocu' meu! :)) ).

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xsanda spune:

de unde pot face rost de carti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by xsanda

de unde pot face rost de carti?

xsanda

Am gasit ceva, banuiesc ca sunt toate cele trei volume:
http://www.editurarao.ro/editie.asp?id=786

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuella spune:

am vazut toate trei filmele si sunt exceptionale.

Mergi la inceput