Stefan Hrusca

Stefan Hrusca | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Pentru ca se apropie Craciunul,va rog daca putem sa ne ajutam unii pe altii cu adrese de unde putem descarca mp3 cu colinde,cantece de Craciun,cu Stefan Hrusca -care e consacrat cu acestea,dar si altii.
Va multumesc si.....asteptam.......Craciunul!

KORINNA mamika x 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Vad ca s-a dus la"fund"subiectul meu.Chiar nu are nimenimuzica de Craciun?cu clopotei si zurgalai?
Hrusca?

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Am gasit eu, 12 mp3 cu colinde Hrusca.
Unde le trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu am 2 cd-uri cu colindele lui Hrusca. Le am si in format mp3. Pe net nu stiu unde le poti gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Adresa mea de mail:corina.lungu@galati.astral.ro.
Multumesc mult celor care au macar cateva.
Insa stiu ca mai sunt colinde cantate si de alti cantareti.Unii care canta deobicei muzica populara...unii care canta muzica usoara(cum ar fi Narcisa Suciu...si care e de exceptie)
daca mai aveti idee de acestea nu ezitati!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Incearca asa: iti download-ezi iMesh (cauta pe Google), e un program de piratare gen Kazaa care iti permite sa cauti in computerele altora piesele muzicale (si nu numai) dorite si sa le descarci de acolo.In functie de rata de transfer, iti poti descarca multe fisiere gen mp3.Daca nu reusesti sau nu vrei sa apelezi la astfel de solutii ...neortodoxe, o sa caut in cd-urile mele cu mp3 si incerc sa ti le trimit pe mail, dar o sa cam dureze pana le atasez, ca la mine viteza de transfer e cativa kilo...
Keep in touch !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

vrei anume colinde cu hrusca, sau ...caci ma gandesc ca in Romania se casesc mai usor decat peste tot si noi si vechi! eu am 2 cd, mp3, dar mie- greu asa pe e-mail sa le trimit, poate daca ai avea ICQ sau YM

peca

Mergi la inceput