Buna,
Am auzit ca femeile care au uter retovers raman mai greu insarcinate. Asa este?
Multumesc,
Rechinuta
Stiu ca s-a discutat candva pe Forumul vechi. Uite aici:http://www.desprecopii.com/msgboard/treplies.asp?message=638&all=True
Adela&Julia
Sarbatori Fericite!
Depinde si de organism cred....asa se spune intr-adevar dar eu am uterul retrovers si am ramas insarcinata fara sa vreau si exact atunci cand nu m-am protejat(ceea ce s-a intamplat doar de cateva ori)...asa ca nu stiu daca intr-adevar e adevarat...Si cumnata mea si inca o prietena au uterul retrovers si au ramas si ele insarcinate fara sa se chinuie deloc....asa ca daca vrei un copil poti sa te apuci de treaba fara nici o temere...
Adina
Sa-ti vand un pont... mie mia- zis Dr ca daca vad ca nu raman destul de repede, este bine saq incerc sa stau culcata pe burtica dupa ca asa ajung mai bine unde trebe'!
Insa si eu am avut uter retrovers, si fara prea mari dificultati am ramas insarcinata de 2 ori... asa ca mult succes!!!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
mie mi s-a spus ca am uter retrovers si ca nu voi putea avea copii niciodata! juma' de an mai tarziu eram insarcinata.."din greseala"asa ca...nu se stie niciodata....
Si eu am uter retrovers. O singura data nu m-am protejat in 7 ani (foloseam anticonceptionale locale) si acum are copilul 2 luni!
Oricum cu tot cu uter retrovers am facut avort cu vreo 9 ani in urma!
Deci, se poate, chiar prea usor!