cat dorm copiii vostri ziua, la 11 luni?

cat dorm copiii vostri ziua, la 11 luni? | Autor: jade

Link direct la acest mesaj

pe mine m-a speriat Andrei saptamana asta, doarme inainte de pranz 2-3 ore, dupa-amiaza la fel! a fost si pediatra pe la noi, dar a zis ca-i sanatos tun. totusi, citeam in carte ca cei mai multi, la 11 luni, dorm doar doua ore pe zi.
mai e cineva ca noi?
Mada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

3 ore ..are 11 luni si 3 zile! basca 12 ore pe noapte

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

In timpul zilei de la 13 la 16:30, iar seara de la 22 la 8:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bogdan avea inca doua reprize de somn la 11 luni, una pe la 10 si alta pe la 2-3. Dormea cam o ora-o ora si ceva dim si vreo 2 ore dupa masa.
Nu-ti face griji!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Bogdan avea inca doua reprize de somn la 11 luni, una pe la 10 si alta pe la 2-3. Dormea cam o ora-o ora si ceva dim si vreo 2 ore dupa masa.
Nu-ti face griji!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Vladut la 11 luni dormea in timpul zilei cam 2-3 ore in 2 reprize. Noaptea dormea 10-11 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Marc ,11 luni si o saptamana..doarme de seara de la 10 pana dimineata la 8,la 11-12 in patpana la vreo 2 sau chiar mai bine(2.30) si pe la 6inca un ceas-unul jumate.

programul este variabil,cateodata iesim si nu -si mai ia somnicul de dupa masa,asa ca pe la 7 cade lemn pana dimineata la 7-8.

nu stiu de ce te ingrijoreaza,eu din contra,am auzit ca este foarte bine atunci cand copilul doarme bine,decat sa maraie obosit prin casa si ai si tu timp de ale tale.
eu chiar ma gandesc ce o sa fac cand o sa schimbe la un somn/zi.

acum depinde si de baby..al meu daca seamana cu mine ...pentru care somnul e sportul preferat...

Mergi la inceput