Chist sau sarcina extrauterina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mirela, si eu cred ca e chist, da daca doctorul nu e sigur, noi n-avem cum sa stim nici atat...
Tu ai alte manifestari(dureri mari, febra...).
Bafta multa!

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mirela, eu ti-am spus de la inceput ca nu se pune problema sa fie sarcina. Slava Domnului ca nu trebuie sa treci printr-o operatie. In privinta chistului nu iti fa griji. Daca vei face baile mele de plante scapi sigur.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

crinuta..astept aici sau pe mail sau pm sau...un tel de la tine..(ce preferi..) cu baile de plante..
stiu k si tu ai trecut prin asta..in cat timp a disparut chistul cu baile de plante?
pupik

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Pt. Mirela

Te rog spune-mi si mie ce plante ai folosit de ai scapat de chist.
Imi cer scuze daca ai mai scris pe forum si eu nu am vazut.

Merci , multa sanatate.
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

E clar ca o sarcina de aproape 5 sapt. n-are cum sa fie de 3 cm. La 5 sapt. o sarcina este de marimea unei seminte de mar. Cand ajunge la 2-3 cm se vorbeste de o sarcina de 8-9 sapt. (varsta sarcinii, nu a fatului sau embrionului). Deja de la aceasta marime se vorbeste de fat, nu mai este embrion.
Cu siguranta este un chist ceea ce ai tu acum.

Nu pot sa nu remarc frecventa cu care ai aparut cu mesaje pe net in ultima perioada. Nu stiu cum s-au abatut toate asupra ta, dar iti doresc sa ai putere sa depasesti tot ceeea ce soarta asta ti-a scos in cale.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

try..crede-ma ca si eu mi-am pus intrebarea asta..de ce mi se intampla toate astea? dar cum o nenorocire nu vine niciodata singura..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

mirela, cu cat te gandesti mai tare "de ce" cu atat te afunzi mai rau in starea asta. Ia-le pe rand, in functie de importanta si rezolva-le usurel, cu incredere. Or sa treaca toate la un moment dat si cand o sa fie liniste si pace o sa te gandesti in urma si-o sa zici "am trecut eu prin toate astea?".
Forumul asta e un exemplu viu ca nu suntem unicate, ca o gramada de oameni au probleme. Pune-ti increderea in tine ca totul se va rezolva. TU esti cel mai mare ajutor pe care poti sa-l primesti.

Iti doresc rabdare si putere si cel mai important: sa te faci sanatoasa, apoi om mai vedea ce-o mai fi.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

cineva imi tot spune ca ce nu ma omoara ma face mai puternica..dar eu nu mai simt asta..crede-ma..
ma simt..goala..am mai spus-o..nu cred ca mai rezist mult..cedez..
sper sa se rezolve..cumva..oricum..

MirelaV

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat cu mailul pt. Mirela si am gresit imi cer scuze , era pt. Crinuta.Te rog spune-mi si mie ce plante ai folosit si cum ai facut baile.
Te rog mult de tot.

Merci mult.

Mergi la inceput

Draga Mirela nu dispera roaga-te la Dumnezeu si vei primi cu siguranta puterea necesara sa treci peste asta.Ai incercat sa aflii si sfatul altui medic, nu e bine sa te iei dupa ce spune unul singur in fond sunt oameni si ei si mai gresesc.
Eu de ex. am fost la un consult si mi s-a spus ca am uter fibros si alte minuni era un simplu medic de fam. caci aici ei fac si consultul ginecologic.Iti dai seama ce m-am speriat , am fugit repede si mi-am facut ecografe si toate au iesit ok., in sensul ca uterul este foarte bine am doar niste chistulete mici pe ovarul drept.
Nu uita ca in aceste momente pana cand vei afla 100% realitatea tu trebuie sa te tii tare , nu te panica, si nu dispera daca e doar un chist se poate rezolva , sunt multe solutii.Eu zic sa mai mergi la un medic sau doi si abia apoi sa iti faci griji daca mai ai pt. ce.

Pana la urma totul se rezolva dar depinde si de noi , gandeste ca va fi bine si asa se va intampla.
Te pup, sanatate multa si nu uita noi suntem alaturi de tine.
Crristine

Mergi la inceput