schiopatat

schiopatat | Autor: iris

Link direct la acest mesaj

sara noastra care are 2 ani a ineceput de luni dimineata sa schioapete, adica nu prea poate sa calce pe piciorul sting, si ea, care de obicei e o tzopaita, tare e cumintica si la locul ei...
am mers la pediatru, impreuna si cu care are varsat de vint !!! pediatrul a consultat-o , destul de amanuntit, cu diverse manevre ale picioarelor samd, si-a dat cu parerea cum ca e legat de o bronsita usoara pe care a a vut-o draga de sara acum o luna ...asa ca ne-a trimis la ortoped...
am avut noroc ca am gasit repede loc de programare...
ortopedul, tare dragut, s-a lamurit din prima ca problema e la stingul - nu la dreptul cum spusese pediatrul ( si mie tot stingul mi se parea a fi de vina..), i-a facut ecografie, i-a dat ursuleti haribo la greu, m-a intrebat daca a avut vreo infectie de curind, i-am zis de bronsita usoara, si mi-a zis si el ca de acolo i se trage...mi=a zis sa stau linsitita ca se face bine, sa ii dau numai ibuprofen-nurofen seara, si daca nu ii trece sa revin peste o saptamina si daca ii trece sa revin peste doua saptamini...eu am cam ramas cu gura cascata, desi mincam si eu ursuleti..de la bronsita la schiopatat...si de fapt problema e ca nu gasesc prin cartile mele nimic despre asta, si asa ca va intreb pe voi daca aveti habar de asa ceva, si daca da, cam la ce sa ma astept; se va mai intimpla, e vreo legatura cu reumatismul poliarticular, hai ca o iau razna; in plus azi de dimineata s-a trezit sara, vioaie de altfel, si cu un ochi inrosit; iar mergem la nenea docul si iar urlam...si nici un semn , ba chiar mi se pare ca schioapata mai rau, daca pot spune asa ceva ca de fapt nu vrea sa mai prea mearga decit daca o roade pe ea tare vreo dorinta...imi cam bubuie capul si vi-l impui si pe al vostru...sa mai astept, sa mai caut un ortoped...?!!!