asteptarea asta....
fetelor!
nu vreau sa ma imbat cu apa rece... dar voi stiti cum sintem noi pe aici.. pe scurt azi sint in ziua a 29-a (in ultimul timp mi-a venit tot pe la 27-28) si nimic! acum o saptamina am avut doua pete maronii, si ieri dimineata putin de tot roz... ma doare pieptul TARE,ma inceraca dureri prin ovare, iar aseara colac peste pupaza, m-a durut burta si mi-a fost greata....azi de dimineata normal am facut un test si era negativ.....sa mai sper sau...? ma gindesc ca daca ar fi ceva ar fi iesit pozitiv, si apoi la mine mereu e asa cu pete inainte de.....am nevoie de incurajarile voatsre ! mersi!
Raspunsuri
valentinag spune:
Pai pete maronii poate de la implantarea outului!
Sa speram ca estemai asteapta citeva zile si mai fa un test sau fa un test de singe daca nu mai ai rabdare.Toate simptomele ar zice ca esti!Doamne ajuta!
Valentina
PS daca nu este tot inainte,data viitoare va fii.
Marcelle spune:
Draga Pepsica,
Doamne ajuta sa fii .
Testul negativ nu spune nimic, doar ca iti mai da sanse.
Multe fete de pe forum si-au facut testul si a fost negativ, iar dupa cateva zile a fost pozitiv. Chiar si pritena mea asa a facut si acum are o fetita de un anisor.
Pepsica, dupa simptome poti sa speri linistita.
Eu sunt azi in ziua 32 si nu am nici un simptom de sarcina, dar testul nu mi l-am facut, de frica sa nu fie negativ!!!!Mi-am facut de multe ori testul si am avut numai dezamagiri, acum mi-e frica sa il mai vad negativ. O sa il fac doar sambata.
Pana una alta, eu zic sa speri, iti tin pumnii!!!!
Parca mai sigur e la tine decat la mine, care nu am nici un simptom.
Te pup si sa auzim in curand vesti bune!!!
Marcela
Roxana_G spune:
Iti tinem pumnii si nu dispera. Pete mai apar si daca ti-ai realizat dorinta...Asa sa fie!
Rox
crinuta spune:
Eu spun ca ai sanse mari sa fii insarcinata. Nu iti griji in privinta testului, e prea devreme sa iasa pozitiv.
pupici
Crinuta
mitzura spune:
Pepsica, Marcelle, va doresc din tot sufletul sa fie si la voi bebe (eu am descoperit de foarte curand ca sunt insarcinata). Sa stiti ca si eu am facut un test care a iesit negativ, si abia al doilea, dupa 5 zile, a fost pozitiv. Asa ca bafta multa si va astept la mamici de iulie-august 2004!!!