Bankuri noi pt voi :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu stiu daca sunt noi, dar eu acuma le-am gasit:

Tinand cont ca toata lumea foloseste sistemul Windows (sau, ma rog, aproape toata lumea !!!), cred ca e potrivit bancul urmator:

“Moare Billy Gates (cunoscut si sub forma de Windows-98/Me/2000/NT/XP-With-The-Best-New-Blue-Screen-Feature) si ajunge la Sf Petru. Sf Petru, uitandu-se la el, ii zice sa aleaga unde vrea sa mearga. In rai sau iad. Billy ii spune sa-i arate cum e in fiecare. Petru ii arata raiul: muzica, sfintzi, plictiseala etc. Iadul: femei goale, bautura, muzica etc. Billy isi zice ca toata viatza a stat pe uscat, macar acum sa se distreze si el. Ii spune lui Sf Petru ca alege iadul. Sf Petru il trimite acolo si Billy da de dracu' si ajunge in cazanul cu smoala. Billy urla din cazan catre Petru: „Ce-i Sfinte asta nu-i ce mi-ai aratat tu!” iar Sf Petru intorcandu-se de la iMac-ul sau albastru ii spune: „Acela era un demo!”

Desi ma mai intreb inca daca nu trebuia sa pun urmatoarele bancuri in “zona artelor”, iata ce am gasit despre cateva filme – unele mai celebre decat altele:

“Capitanul de pe Titanic convoaca toti pasagerii si echipajul si le spune ca are doua vesti: una buna si una proasta. - Pe care sa v-o spun mai intii? - Pe cea proasta - se aude din multime. - Peste citeva minute ne vom izbi de un iceberg si vom muri cu totii ! Toata lumea, ingrozita, incepe sa zbiere, numai unul sta calm si, intr-un tirziu, striga: - Dom'le capitan, da' zi-ne si vestea cea buna ! - Vom muri, da' vom lua 8 Oscaruri !”

“- Cand a aflat mama lui Duncan McLoud ca ficioru-sau este nemuritor ? - Dupa al treilea avort…”

Parca mai erau cateva, dar o sa las si pentru data viitoare.

Distractie placuta tuturor, si o zi plina de zambete...
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by iren

Iren&Bogdanelu

!!!
DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca; el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: se duce la un "tatoo place"si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca "B" si pe cealalta "B". Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: "Happy birthday,darling! Ti-am facut un cadou surpriza"; Si spunind asta se dezbraca , se intoarce cu spatele la el si se apleaca. La care el:"Foarte impresionant,dar cine dracu' e BOB?"

Sfantu Petru intr-o zi prin parc vede 2 statui si se intreaba...ce ar fi sa le dau si lor 2 minute de viata sa vad ce fac? .. Sufla pe ele se trezesc la viata si statuile tusti in tufis! Incepe sa se miste tufisul.Dupa vreo 2 minute vine o stauie si spune : sf. Petru, inca2 minute...il duc asa cu presu vreo 5-6 ore dupa care sf . Petru se enerveaza si zice .. ii mai las 2 min si ma duc sa vad ce fac! Se duce el langa tufis si asculta. Din tufis se aude: tine-l tu acuma ca ma cac eu pe el (pe porumbei)!

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

-John adu-mi ligheanul sa ma spal pe picioare !
> > -Imediat Sir.
> > Sir se spala pe picioare.
> > -John ,deschide fereastra si arunca apa afara!
> > John arunca apa.De jos din strada se aud vociferari si injurii .
> > -John , era cineva in lighean ?

> > Sir si Marry faceau dragoste,iar John statea linga ei cu o luminare
> > aprinsa.
> > -Marry,te apropii de orgasm?
> > -Nu inca,sir!
> > Dupa un timp de munca,Sir intreaba din nou:
> > -Marry,te apropii de orgasm?
> > -Nu inca,Sir!
> > Atunci,Sir ii porunceste lui John sa faca dragoste cu Marry,preluind
> > luminarea din mina servitorului.Dupa scurt timp,Marry ajunge la orgasm.
> > -Ei,John,ai vazut cum se tine o luminare?

> > Intendentul castelului vine sa o intampine la gara pe stapana. Aceasta,
o
> > englezoaica foarte ceremonioasa intreaba :
> > - Ceva nou, John ?
> > - Totul e in ordine ! raspunde si mai teapan John. Aaa... era sa uit,
> > catelusul dumneavoastra favorit e mort.
> > - A murit Fifi ?!?! O, dar e ingrozitor ! A suferit mult ?
> > - Nu pot sa va spun doamna, intrucat nu stiu. Tot ce stiu e ca a
> > ars cand a
> > ars si grajdul.
> > - Cum ?! A ars grajdul ? Si caii ?
> > - Caii impreuna cu trasurile..
> > - Dar cum s-a intamplat ?
> > - Pompierii sunt de parere ca au sarit niste scantei de la castel.
> > - CUM ?! si castelul a ars ?
> > - Se pare ca totul a plecat de la lumanari.
> > - Ce lumanari ?
> > - De la sicriul sotului dumneavoastra.
> > - John, sa nu-mi spui ca sotul meu s-a imbolnavit si a murit !
> > - Nu doamna... s-a sinucis ! Si poate n-ar fi facut-o, fiindca parea sa
> > suporte destul de bine faptul ca fiica dumneavoastra a pierit odata cu
> > iahtul pe care se alfa, dar s-a enervat mult cand bancherul l-a anuntat
ca
> > i-a suspendat platile. Iertati-ma insa, m-am luat cu vorba si am uitat
sa
> > va intreb cum ati calatorit?

Adela-

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Dragii mei parinti,
Sunt deja de 4 luni si jumatate la facultate si inca nu v-am scris. Imi pare nespus de rau insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inca inaite de a continua sa cititi scrisoarea v-as ruga sa ocupati loc si sa luati un Distonocalm. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand in picioare!

Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de starea de soc care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la etajul 3. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine, si mai vomez doar saptamanal. Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa platesc ca despagubiri 30 de milioane de lei facultatii, doar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am ramas in viata.

Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea s-a facut scrum) a fost atat de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera insa ne intelegem foarte bine. El e de doua ori mai in varsta ca mine insa ne iubim extrem de mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida.

E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand!

Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe mine cat am fost mica. Singurul lucru care ne intarzie nunta e o infectie care il afecteaza momentan pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital fiindca evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim mult mai bine datorita antibioticelor care le primim amandoi intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau cum...

Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si cu toate ca nu a terminat 8 clase e foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in ultimul rand si datorita faptului ca are in mare o varsta apropiata de a voastra mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsonierea lui e cam mica pentu trei copii).

Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!

Acum ca v-am povestit despre toate a sosit momentul sa va recunosc ca nu mi-a ars locuinta asa ca nu am nimic, nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici vreun logodnic negru.

Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate, si am luat un 6 la genetica si management si am vrut doar sa va constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult mai nasoale decat asta.

Va pupa dulce, A voastra fata

~~Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Asta da pregatire psihologica a parintilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Criminale!!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput