Scinceste mult noaptea - dentitia

Scinceste mult noaptea - dentitia | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am o minune de baiat de aproape 28 de saptamini, e un vis de fiu ! Cred ca incep sa-l deranjeze dintii deoarece este mai iritabil in ultimul timp, si mai ales ... de aproape doua luni dormea noaptea fara a se trezi deloc (sau maxim o data)si acum scinceste des noaptea, ceva il deranjeaza, e sigur vorba despre dinti, insa nu stiu daca pot sa-i dau ceva sa-l calmeze durabil (ii pun un fel de gel pe gingii uneori, ii dau apa putin rece ca sa-i faca bine) dar peste o ora reincepe. Ba uneori se trezeste urlind ! Ce putem face ? Caci eu am inceput lucru si arat ca un fel de zombi ambulant...

Adina

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Draga Adina,
Poti sa ii dai lui bb al tau paracetamol seara (intreaba doctorul de care si cantitatea exacta) si exista si un gel special pentru gingii - il gasesti la farmacie cu siguranta, sau cel mai sigur e sa ceri doctorului. Pediatra noastra ne-a dat la vaccinul de la 6 luni instructiuni exacte cu privire la perioada cresterii dintilor si ne-a prins bine ca am avut tot ce ne trebuia la frigider si eram si pregatiti teoretic. Ca de la primul bb..... a uitat Roza
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput