Buna fetelor,
Am o minune de baiat de aproape 28 de saptamini, e un vis de fiu ! Cred ca incep sa-l deranjeze dintii deoarece este mai iritabil in ultimul timp, si mai ales ... de aproape doua luni dormea noaptea fara a se trezi deloc (sau maxim o data)si acum scinceste des noaptea, ceva il deranjeaza, e sigur vorba despre dinti, insa nu stiu daca pot sa-i dau ceva sa-l calmeze durabil (ii pun un fel de gel pe gingii uneori, ii dau apa putin rece ca sa-i faca bine) dar peste o ora reincepe. Ba uneori se trezeste urlind ! Ce putem face ? Caci eu am inceput lucru si arat ca un fel de zombi ambulant...
Adina
Adina si Gabriel
Draga Adina,
Poti sa ii dai lui bb al tau paracetamol seara (intreaba doctorul de care si cantitatea exacta) si exista si un gel special pentru gingii - il gasesti la farmacie cu siguranta, sau cel mai sigur e sa ceri doctorului. Pediatra noastra ne-a dat la vaccinul de la 6 luni instructiuni exacte cu privire la perioada cresterii dintilor si ne-a prins bine ca am avut tot ce ne trebuia la frigider si eram si pregatiti teoretic. Ca de la primul bb..... a uitat Roza
Numai bine,
Mamamariana