petrecere de Craciun pentru noi toti, ce ziceti?

petrecere de Craciun pentru noi toti, ce ziceti? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

dragii/dragele mele, poate si pentru ca nu mai pot intra pe site ca altadata si-mi este foarte dor de voi, ma gandeam ca ar fi bine sa organizam o petrecere de Craciun pentru , sa ne strangem ca odinioara sa cantam in ....mie tare mi-ar place, voi ce parere aveti?? acum sunt putin cam nesimtita si o s-o intreb pe Monicutza daca mai exista macar o singura sansa sa repetam petrecerea de la WTC, daca nu, sa gasim un spatiu care sa ne cuprinda pe toti, mamici, burtici, cophilasi neastamparati, tattici, aspiranti, etc...ce ziceti?

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Desi nu am fost pana acum la nici o intalnire cu voi pot sa spun ca imi surade ideea, dar nu stiu daca as putea sa vin deoarece chiar de Craciun implineste fetita mea 2 ani ,deci iti inchipui ce balamuc va fi la noi in casa (nasi,parinti prieteni etc..)
Cristina&Cristina(2 ani pe 25 Decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

ma gandeam ca vreo petrecere aici pe forum

Eu nu pot altfel,Uff nu mai la voi va ganditzi relelor,noi astia mai de departe ce facem??

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns macami spune:

buna idee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Bravo Erika ,la noi nu se gandeste nimeni?

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Si noi vrem petrecere de CraciunDar cum nu se poate sa ajungem la voi...o sa-l asteptam pe aici.nu avem dar o sa ne facem un bradut frumos

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

da sigur ca vreau. Aduc si costum de Mos Craciun char si de Craciunita .
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Ma intereseza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Observ cu stupoare ca nu sunt atat de multi interesati, cum credeam si cum speram, de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Observ cu stupoare ca nu sunt atat de multi interesati, cum credeam si cum speram, de ce oare?

Eu nu cred ca nu suntem interesati, dar Craciunul este o sarbatoare care se petrece in general in familie, alaturi de cei dragi. Cand zic "familie" nu vreau sa intelegi ca noi cei de pe forum nu am fi o familie, ci doar ca in momente precum Craciunul fiecare prefera bradutzul si caldura de acasa. Plus ca multi sunt plecat, pentru ca perioada sarbatorilor de iarna implica zile libere cam peste tot, de care fiecare vrea sa profite cat mai mult. Iar pe cei care nu sunt in tara, ii excludem din start, si la fel cred ca si pe cei care nu sunt din Bucuresti. Asa ca lista celor care nu numai ca vor, dar si pot sa vina, se reduce simtitor. Eu una fac parte din categoria celor carora le-ar place sa vina, dar in ziua de Craciun mi-ar fi imposibil.

Poate ca daca in loc de Craciun s-ar alege o alta zi, dar i s-ar da aceasi semnificatie, de petrecere de Craciun, probabil ar fi mult mai multi doritori. E doar o parere personala.

Mickyyy 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mickyyy ai mare dreptate

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput