Vaccinurile

Vaccinurile | Autor: furni

Link direct la acest mesaj

Ce vaccinuri ati facut copiilor vostri? Numai cele obligatorii sau ati facut si altele? Care?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Pana acum i-am facut doar Priorixul in locul vaccinului antirubeola si vreau sa il fac si pe cel impotriva hepatitei A. In rest, doar cele obligatorii.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Florentina,
la cat timp a facut cel mic reactie de la vaccin? pentru ca si eu i-am facut lui Raducu tot priorix+meningita.
Multumesc!

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Pana acum i-am facut doar Priorixul in locul vaccinului antirubeola si vreau sa il fac si pe cel impotriva hepatitei A. In rest, doar cele obligatorii.

Florentina & Tudor

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2002 spune:

Buna!
Noi ia-m facut lui Claudiu pana acum la 1 an si 3 luni tot ce era pentru varsta lui: cele obligatorii, in plus Priorix, AcHib-anti rubeola, oreon, etc, si Varilix-impotriva varicelei.
Cele facultative, ultimele 3 nu dau nici o reactie adversa, chiar daca copilul face boala, face o forma usoara.
Sanatate!

Iuliana si Clauditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Si eu le-am facut copiilor (1,7 si 2,7) tot ce se gaseshte in Romania.
In plus fatza de schema obligatorie le-am facut: anti-hepatitic A (Avaxim), antigripal (Vaxigrip), anti Hemophillus influenze B (ActHib), antipneumococic (Pneumo 23), antivaricelos (Varilrix) - la amindoi si antimeningococic (celui mare/se face dupa 2 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Bravo! Eu am aflat zilele trecute ca mai sunt si alte vaccinuri de facut copiilor. Vi le-a recomandat cineva (medicul lor) sau ati auzit de ele si le-ati facut? Fiecare vaccin se face la o varsta anume (cum sunt cele obligatorii)? Vaccinul antivaricela nu l-am facut si nu-l mai fac pt.ca ... a facut deja varicela (la 4 ani).Vreau sa i-l fac contra Hepatitei A, dar am inteles ca se face la 4 ani. Daca are 6 ani mai pot sa-l fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Furni,
mie mi-a vorbit despre vaccinurile suplimentare (adica din afara schemei obligatorii) pediatra. [In alte tari, schema obligatorie este mult mai larga, variaza de la tara la tara].
Ea m-a informat,iar optiunea a fost, desigur, a mea - ca parinte. Tot ea mi-a prezentat shi variantele in ccea ce priveshte vaccinurile obligatorii: vaccinurile romaneshti (facute la Inst. Cantacuzino) - gratuite sau vaccinuri straine (facute de diverse firme), pe care le platesc din buzunar integral.
Vaccinul antihepatitic A se face shi la mai putin de 4 ani - eu l-am facut shi celui mic care are 1,7 ani.

Mergi la inceput