Sotul meu este violonist si pleaca pentru 6 luni in Caraibe,de multe ori am fost impreuna in Japonia unde eu am lucrat ca bucatar pentru un grup de romani,acum nu mai pot pleca si vreau sa muncesc de aceea va cer ajutorul vostru. Vreau sa muncesc la bucatarie, baby sitter orice numai sa castig banii si sa treaca timpul mai repede.Am lucrat in Maintz la pizzaria Ambiente patron era un roman Neagoe Ion si sotia Olivia,locuiau in Wisbaden dar din pacate am pierdut orice legatura cu ei, daca cineva este din Maintz va rog dati-mi si mie numarul din cartea de telefon ,nu stiu daca mai sunt acolo eu am lucrat in 94. Astept poate cineva imi va da vestii bune. Va multumesc Mihaela pt. orice eventualitate va las nr. tel.3465187, 0723503093.
Buna Mihaela,
M-am uitat pe www.teleauskunft.de (poti sa te uiti si tu pe engleza sau si franceza), dar nu am gasit nici o pizerie cu numele Ambiente in Mainz, nici privat in Wiesbaden. Ori s-a mutat, ori are numarul de telefon secret, ori pizeria are alt nume....
Mult succes la cautat! Tina
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
In Wiesbaden exista doar Neagu E. 0049-611-811742.
Sub numele de Ambiente nu apare nimic la restaurante, poate itzi mai aminteshti cum se chema strada pe care era.
Corinna