rugaminte catre DR. STANESCU

rugaminte catre DR. STANESCU | Autor: simic

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Incep prin a spune ca imi doresc f.f.f. mult un copil. Ce ma impiedica? Analizele care indica un VSH de 35/h (fata de limita normala de <20) si proteina C reactiva care este prezenta. Am facut nenumarate investigatii si doar la Reumatologie a mai ramas sa merg.Mentionez ca in rest toate analizele sunt ok iclusiv cele de la Ginecologie.
Deoarece nu am reusit sa aflu de la dr. de familie daca aceste analize ma impiedica sa ma gandesc la o sarcina va rog pe dvs. sa ma ajutati. Am citit si alt mesaj in acest forum legat de VSH insa nu se aseamana cu situatia mea deoarece eu am si aceasta proteina C reactiva prezenta.

Astept cu mult interes raspunsul dvs.

Va multumesc din suflet!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romeostanescu spune:

Draga Simic,
VSH-ul crescut si prezenta proteinei C reactive arata un sindrom inflamantor in organism, care trebuie localizat. Apoi in mod sigur poti sa te gandesti la o sarcina (atentie, in sarcina VSH-ul este intotdeauna crescut! )
Mult succes !
Dr. Romeo Stanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simic spune:

Va multumesc mult pentru raspuns Domnule Doctor.

O sa merg la consult si la reumatologie dar ma intreb (retoric, poate) ce o sa fac daca si de acolo o sa mi se spuna ca este OK... Nu credeam ca este asa dificil sa afli sursa unei infectii..... Acum ma gandesc daca nu mi se trage de la o foarte mica infectie de la o masea insa Dr. Stomatolog a spus ca "ne este cazul sa-ti stric un dinte pentru o infectie asa mica care nu are cu ce sa te afecteze" Parerea dlui este ca infectia aceea fiind asa mica nu-mi afecteaza VSH-ul. Dar daca se inseala si eu caut din acbinet in cabinet o alta cauza posibila? Credeti ca este cazul sa consult si alt Doctor Stomatolog?

Va multumesc pentru sfat si sper ca nu am fost prea indrazneata adresandu-va si aceste nelamuriri ......Sincera sa fiu imi pierdusem speranta ca voi primi raspuns si la prima intrebare...dar a-ti fost foarte amabil.

Mergi la inceput