Pentru dl dr - opinie despre tratament

Pentru dl dr - opinie despre tratament | Autor: Ela76

Link direct la acest mesaj

Va multumesc, alaturi de ceilalti membri ai forumului pentru timpul si sprijinul pe care ni-l acordati.

Eu sunt in a 15-a saptamana de sarcina si ma confrunt de vreo saptamana cu niste secretii mai mult decat abundente, insotite de usturime. In urma analizelor facute, a reiesit, se pare, o dezvoltare mai accentuata a bacilului Doderlein (sper sa nu scriu gresit) plus cativa spori (nu mi s-a precizat tipul). Mi s-au recomandat urmatoarele: Aliestrenol (10 zile, 1 tab/zi), No Spa (5 zile, 1/zi), spalaturi cu Femigin B si aplicarea unguentului MYCOHEAL (5 zile).
Problema mea e legata mai ales de acest din urma medicament, caci am citit pe prospect ca efectele nu sunt bine studiate in cazul sarcinii sau al alaptarii.
Va rog, sfatuiti-ma daca e bine sa urmez acest tratament sau daca imi puteti recomanda altceva in conditiile prezentate.

Va multumesc anticipat.

Ela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romeostanescu spune:

Draga Ela,
Despre Alilestrenol si alte progestative am mai precizat pe forum ca sunt inutile incepand cu trimestrul 2 (saptamana 13). No-Spa este un antispastic si nu are legatura cu secretiile vaginale. Recomand spalaturi vaginale cu Tantum Rosa + ovule Mycoheal 5 zile (nu crema). Mycoheal-ul (miconazol), este permis in trimestrul 2 de sarcina + Panderm unguent- aplicatii locale.
Mult succes !
Dr. Romeo Stanescu

PS Nu ai cumva usturimi cand urinezi ? Pentru ca atunci este nevoie si de alt tratament.

Mergi la inceput