frigul iernii
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
simonab spune:
Mamica dulce,
Pina sa ne cumparam casa noastra stateam cu chirie in Bruxelles, intr-o vila mai veche dar unde geamurile nu se inchideau prea bine. Sotul meu care nu suporta curentul in casa a baricadat toate geamurile cu tot ce a gasit util pe la Brico si atunci se mentinea caldura in casa. Deisgur ca noi inainte sa avem copilasul aveam 27 de grade iarna in casa, noi preferind sa umblam in chiloti si maieu prin casa. Cand copilasul a facut bubitze rosii pe fata am redus caldura si a fost bine pentru toti. Asa ca acuma avem 21-23 grade si e super ! Si cand s-a stricat centrala si a venit un prost de belgian s-o repare si a vazut ca e setat pe 23-24 grade a zis ca suntem nebuni sa facem asa cald dar cine l-a ascultat. Copilul meu nu sta cu caciula pe cap, se simte bine la 23 grade, noi la fel asa ca toata lumea e HAPPY !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Pet spune:
Si fetita mea (1 luna)a facut bubite rosii pe fata!!! Sa fie de la caldura? Eu m-am gandit in toate felurile (ca ar fi vreo alergie de la ceva ce am mancat eu, de la caldura, dar in cazul ala ma gandeam ca ar fi trebuit sa aiba pe tot corpul!) si de vreo saptamana nu i se mai trec... La noi temperatura in camera e mai mereu 23° C si cand ii facem
24-25°C... E adevarat ca intr-o noapte am uitat sa reglez termostatul si am adormit cu 25° C ca m-am trezit in toiul noptii ca nu mai puteam sa respir ca lumea... Nu-mi amintesc daca era chiar in perioada cand i-au aprut bubitele...
Gata! De acum la frig! Insa in fiecare seara cand "taticutu'" ajunge acasa si in camera sunt (din intamplare) vreo 21°C primul lucru pe care il zice e: CE-I CU FRIGUL ASTA AICI???
simonab spune:
Draga Pet,
Si sotul meu era la fel cu caldura, asa cum am mai zis. Dar fa in camera cam 21 grade, poate si mai putin si o sa vezi ca o sa dispara bubitzele la copilas si o sa dormitzi si voi bine. Si pune niste recipiente cu apa pe calorifer ca sa cresti umiditatea in camera ... si somn usor !
irinai spune:
Eu am 25-26 de grade in casa si mi-e foarte bine. Copilul sta in tricou cu maneca scurta si pantaloni. Nu inteleg de ce trebuie sa tremuram la 18 grade, daca putem sa stam lejer imbracati si confortabil.
Bine, eu am si oroarea zilelor cand eram mica si stateam cu geaca pe noi in casa si inghetau efectiv peretii.
Asa ca acum cand am posibilitatea, imi fac cald. Poate este o reminiscenta, nu stiu, si sa fiu sincera nici nu ma intereseaza. Eu vreau sa fie cald in casa si nu cred in chestia cu calirea.
danielac spune:
La noi e frig de crapa pietrele si caldura se pare ca nu vom avea in curand, in casa!
Cred ca e ultimul oras din tara la care nu s-a dat drumul la caldura!
La Diana in camera temperatura noastra este intre 18-20 de grade si eu zic ca e foarte bine pentru ea.
In restul casei insa e mult mai frig si asta nu e deloc placut! Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac