Despre LEUCOCITELE din sperma!?

Despre LEUCOCITELE din sperma!? | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Sotul meu a facut a doua spermograma...si pe ansamblu a iesit mult mai buna decat prima (in urma tratamentului dat de prof. Ancar pentru oligoastenospermie), insa problema ramane cu LEUCOCITELE!

Prima data avea 2.800/ml (val normala < 2.000/ml); iar acum dupa a doua numarul a crescut considerabil: 3.600/ml!!?? Ce sa insemne asta? o infectie in sange? sau ce? daca stiti orice despre asta, va rog sa-mi raspundeti!!!
Pe 13 noiembrie ne ducem la Prof Ancar cu toate dozarile mele si spermogramele...si vom afla raspunsul...insa ma nelinisteste cresterea asta!!

Pupici la viitoare mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si sotul meu a avut acceasi problema, chiar nu putea intra in discutie nici macar inseminarea.Acum s-a rezolvat.

In mod normal el trebuia sa tina un tratament cu antibiotice. De regula leucocitele multe arata o infectie uretrala, ceea ce nu e deloc bine.

Sotul meu a tinut tratament naturist asta fiindca avea si are (acum mai putin) probleme cu mobilitataea spermatozoizilor, plus ca si-a dat cu Clotrimazol crema(e pt multe, nu numai pt Candida), si l-a urmatoarea spermograma, leucocitele au disparut.Tratamentul l-a tinut peste 3 luni.

Spitalul Fundeni are o sectie speciala pt asa ceva. Nu mai stiu cum il chema pe dr, dar Cred ca MIhailescu.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Anis pentru raspuns...banuiam eu ca este o infectie ceva...Te rog insa sa-mi spui ce tratament naturist este pentru leucocite?!La Fundeni putin probabil sa ajungem...insa o sa incercam in Galati sau la Medsana!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tratamentul naturist nu era special pt leucocite. Dar combinatia dintre tratament si Clotrimazol plus Medacter, a dat roade.
Eu te-as sfatuii, sa dai fuga la Fundeni, dr pe care le-am mentionat cu asta se ocupa , deci se pricepe f bine.
Dr Ancar nu se pricepe pt a da tratamente pt barbati...si uite sotul a facut o vizita la Medsana la un dr urolog si degeaba , pt ca la partea cu leucocite nu s-a descurcat.
Asa ca daca tot ajungi in Bucuresti,cauta sa asesti un dr bun.Pt ca leucocitele nu scad asa de usor .La sotul meu a durat 3 luni (avea acceasi valoare ca a sotului tau).

La Medsana nu sunt dr pt problema asta, respectivul doctor e specializat pt asa ceva, din cate stiu eu la el. ajunge multa lume trimisa atat de la Giulesti cat si de la dr din Medsana si Medicover....mai ales la proceduri de inseminarea sau FIV.

Bafta!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

leucocite ufff, astea ne-au dat si noua mare bataie de cap...au cedat putintel la tratament puternic cu antibiotice...suficient insa pt o inseminare reusita!

Mergi la inceput