Cadouri de Craciun
Aveti idee daca in tara (Bucuresti) exista posibilitatea sa comand undeva o cana imprimata cu fotografia bebelusului meu.
M-ar interesa sa o pot comanda prin internet.
Sau in Canada (Toronto) daca stiti as putea-o comand aici si apoi sa o trimit prin posta in tara.
Incerc sa pregatesc de pe cadourile de craciun.
Sau aveti alte idei de cadouri de craciun ?
Va pupici mult
Dana si bb Joshua
Raspunsuri
Veve spune:
Eu am salvate niste fotografii in "yahoo!photos".Acolo am optiunea de-a comanda tot felul de chestii(puzzle,cani,ceasuri,tricori,mouse pad-uri) cu fotografia imprimata.Poate exista posibilitatea sa le trimiti direct;daca nu doar le comanzi si le trimiti tu dupa!
Irina & Vevemica & margica din burtica
Cary spune:
In Romania sunt centru unde pun poza pe cani sau tricouri,dar inca nu am auzit sa se faca,comanda pe net.
Poate aveti vreun prieten prin Ro si sa mearga acesta la respectivul centru.
alexxia spune:
Draga Dana,
In Bucuresti am vazut in Bucuresti Mall si la Unirea magazine unde se imprima si cani, dar nu stiu cum poti intra in contact cu ei , nu stiu daca au pagina de web. Daca nu te grabesti, ajung saptamana asta in Mall si ma voi interesa.
Alta idee de cadou :am vazut undeva o rama de fotografie care avea un loc unde sa pui poza si alaturi un patrat cu lut unde puteai imprima urma manutei bebeului
Cu drag
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
scarmanus spune:
Dana,
(si nu numai tie) iti dau alta idee. Fotografia bebelusului tau se poate imprima si pe tort. Exista o cofetarie care se numeste PhotoCake (photocake.ro), poti da comanda prin Internet, tortul se livreaza unde vrei tu in Romania si exist aposibilitatea sa imprimi si poze. Oferta e variata, numai cu plata nu stiu cum e, dar daca ai un complice in tara totul se aranjeaza 9nu stiu daca se poat eprin Internet plata). Incearca oricum, e drept ca nu e cadou de dudata insa te asigur ca o sa fie de neuitat.
Cu drag,
scarmanus
acs spune:
Buna fetelor!
Alexxia, unde ai vazut rama de fotografie cu patratul de lut?
M-ar interesa sa fac un astfel de cadou bunicilor Mariei.
Multumesc,
Manuela
DanaMario spune:
Frumoase idei (vedeti ce bine e sa postezi un anunt)
scarmanus - frumoasa idee o sa o folosesc cu prima ocazie
alexxia - daca cumva treci intimplator pe acolo si poti intreba "daca se poate comanda si plati prin internet" as prefera sa o comand acolo ca am gasit o pot comanda prin internet aici si apoi o trimit in tara dar parca prea se plimba mult cana asta.
Multam mult
Dana si bb Joshua
Dana P spune:
Dana uite iti dau adresa site-ului de la Bucuresti Mall: www.bucurestimall.com.ro , au si adresa de contact poate daca ii intrebi pe ei te pot lamuri despre firma care imprima fotografii pe cani (doar au spatiu inchiriat la ei). Am vazut si eu raionul dar nu am mai fost de mult pe acolo.