O mare rugaminte- verificare txt engleza!

O mare rugaminte- verificare txt engleza! | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Printre 1000 si 100 de hartii si hartiutze, cereri de toate neamurile si adeverintze de peste tot, am nevoie si de o scrisoare de motivatie( in jur de o pg de dictando) pt dosarul de aplicare la admitere. Eu am scris aceasta scrisoare in engleza, dar vreau daca poate cineva sa mi-o verifice. De multi ani eu nu am mai conversat cu cineva in engleza si m-as simti penibil sa o predau plina de greseli. Scrisorica e destul de scurta, nu ia mai mult de 5 minute pt cineva care vb fluient aceasta limba. Daca vrea cineva sa ma ajute,multumesc anticipat.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

ralucami, te-ajut cu cea mai mare placere.de ai paginuta pe calculator, fa-o atasament si da-o prin e-mail, pe PM.Maine dimineata daca o am, ma ocup de ea, sa fiu cu mintea limpede.
pupici

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ralucami, si eu te pot ajuta, daca vrei sa se uite doua persoane de control daca poti fa un copy/paste si trimite-mi-o pe PM, pentru mine e mai usor asa decat attachment ca momentan nu am Microsoft Office pe calculatorul de acasa.

Bafta!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Daca vrei si a treia persoana de control, poti sa mi-o trimit si mie! :) (pe PM).

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si eu te pot ajuta.
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multumesc din suflet!! Am trimis pe PM "problema". Cand aveti timp fetelor astept si raspunsul. Poate candva o sa ma pot revansha si eu cu ceva

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput