Luni ma internez!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

aaaa..m-am uitat la profil..esti din Bucuresti..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

buna Mirela,

ti-am trimis un PM.
spune cum mai esti cu spatele? te doare doar spatele sau durerea radiaza si pe picior?

ufff ai grija de tine si incearca sa iei supozitoare diclofenac sau indometacin, pastilele sunt puternice si cam supara stomacul in timp.

eu ma mai dadeam cu un unguent pe spate si picior care se numeste Aperivin (sper ca este corecta denumirea) pe baza de venin de albine si ma ajuta putin.

te pup si te rog sa stai in pat cat poti tu fara sa faci nimic sa-ti gasesti pozitia comoda si sa te odihnesti.
din pacate va mai dura putin durerea deoarece cred, ca nervul este contractat acum (la mine era ca o denivelare pe partea stanga langa coloana).

ne auzim curand,
Cati

Mergi la inceput

primit pm..
cu spatele..f rau..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

TZuc, Mirela,

Unguentul se numeste, cred, Apireven.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

agua...mercic

Mirelush te pupic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Mirela,

daca te doboara durerea si vrei o alta varianta si rezultatul de la rmn este ok.. da-mi un pm si te trimit la nenea care m-a scos pe mine din kk cu spatele.

Daca iti spun ce m-a hotarat sa-ti pun mesajul asta... o melodie la radio "mercy , mercy on me". In alt context, aceasta melodie inseamna foarte mult pentru mine.... hehehe legat de un nene agatat intr-o tentativa de a ma desprinde de o legatura mai veche. Tot ce pot sa-ti spun este sa nu te "arunci" in nici o legatura inainte de a termina cu prima... Eu am facut greseala asta si regret... chiar si dupa 6 ani !

Sanatate!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

va pupik si eu..Roxana..pm send

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana spune:

Mirela, regret ca am citit prea tarziu despre problema ta si nu stiu daca imi vei mai citi mesajul, oricum iti voi scrie pe scurt:exact acum un an am facut operatie de hernie de disc( L4 si L5 ),la Spit, Jud.,recuperarea a fost dificila, dar -tine-te bine- peste o sapt. voi fi mamica.Vezi ca se poate daca iti doresti din tot suflatul cu toate ca toti medicii au ramas cu gura cascata cand le-am spus ca voi avea un copil. Nustiu daca imi vei citi msj. si de aceea nu scriu mai mult, insa daca doresti sa-ti scriu mai multe...cu placere.
Te pupic, bafta si astept un semn!

Mergi la inceput

nana..atat de curand dupa operatie...bebe? ai curaj nu gluma
la ce spital ai facut operatia? nu o puteai evita?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mirela, si eu am avut (si mai am cateodata) probleme cu coloana. Am facut fizioterapie si investigatii la Institutul Ana Aslan si de acolo mi s-a recomandat Artroflex G, pe care l-am luat si mi-au disparut durerile. Dar poate la mine erau mai mici problemele, nu stiu, cert e ca am ramas cu durerile cervicale si lombare dupa dpua sarcini. Poti incerca sa citesti despre Artroflex G pe net, oricum a luat si sotul meu care are probleme cu spatele, de se scoala noapte de durere si doarme in fund, si i-au cedat si lui durerile.
Sanatate multa,

Laura si bebitele: Bianca (4 1/2 ani) si Ramona (1 an + 5 luni)

Mergi la inceput