Luni ma internez!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mirela, multa sanatate! sa dea Dumnezeu sa te faci repede bine!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..e 1:11 AM si nu am pic de somn..mi-am pregatit bagajele si tot..ramane doar sa plec maine de dimineata..
o sa imi fie dor de voi..dar vin fuguta inapoi si cu forte proaspete..sper si cu spatele ceva mai bine..
va pupik..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Mirela mult succes la spital,sa te faci bine,si te asteptam bine sanatoasa,si cu mai putine griji.
Si eu am problema cu coloana,eu merg in fiecare saptamana la masaj,ma intind aia de ma rup,pot spune ca ma simt bine,dar doamne fereste sa ma apuc sa aspir in casa,raman intepenita.De la sport mi se trage,plus un accident de masina.Asta este!
Ai grija de tine,si te asteptam cu forte noi inapoi pe forum.
Te pup,Nati

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

MirelaV, si eu am facut acum 10 ani hernie de disc...am incercat toate tratamentele, dar la mine solutia finala a fost operatia...m-am recuperat f. bine, si de atunci nu am mai avut probleme: am inotat, am...calarit, dar nu am mai patinat...ce vreau sa spun e sa nu-ti fie frica, stiu ca durerile sunt absolut infioratoare (pe mine m-au tinut cu morfina pana m-au operat) dar se rezolva cu bine, sa nu-ti faci griji...

Nu cred ca vei mai apuca sa-mi vezi mesajul azi, dar eu iti tin pumnii si daca ai nevoie de un sfat, orice, da-mi un PM.

Multa sanatate,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

i'm back..mai bolnava decat am plecat..cu fundul ciuruit de calmante..si cu un chist de 3,3 cm pe ovarul drept..
cat despre coloana..vertebre tasate..si la naiba cu tot..
la ecograf..nu stiau daca chistul ala e chist..sau..sarcina extruterina...astia sunt...nebuni..
m-au pus sa fac testul..k nu i-am lasat sa ma intepe ptr vestitul lor TIS..
...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Imi pare rau ca situatia sanatatii tale nu e tocmai roza,ai grija mare cu coloana,nu e de joaca.Sper sa te faci bine,asta e importanta in viata,sanatatea.
Iti doresc numai bine,si ai grija de tine.
Te pup!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Offf, Mirela, am sperat ca o sa fii bine. Te internezi de una si dai de alta! Iti doresc multa sanatate!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadin77 spune:

quote:
Initial creeata de MirelaV

fetele..incurajati-ma ca altfel o iau razna...poate v-am mai zis..dar eu am probleme cu coloana..ieri am facut o criza nasoala, am cazut din cauza durerii..in martie mi-au pus diagnostic: hernie de disc lombara si dorsala..deci in 2 locuri..acum cred ca s-a agravat..deoarece nu mai cedeaza durerea la nici un calmant..de 4 zile ma doare continuu..plus criza de ieri...nu pot sta in picioare..
ce fac? am oroare de spitale..simt k o iau razna..
help..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Multa sanatate Mirela si fa-te bine ca avem nevoie de tine in randurile ns.!!!
curaj, nu-ti fie frica, mai rau nu poate fi, cel putin iti vor face o investigatie completa si, in functie de diagnostic, iti vor da tratament ca sa scapi de asta!
Si eu am avut cam asa ceva prin cl. a 7-8, mi se luau picioarele de la durerea de spate si cadeam ca o haina agatata prost in cui, dg. a fost osteohondroza si a fost se pare cauzata de cresterea brusca in inaltime (cre' ca vreo 10 cm in 3 luni) > am facut tratament medicamentos + fizioterapie, masaj

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

i'm back..mai bolnava decat am plecat..cu fundul ciuruit de calmante..si cu un chist de 3,3 cm pe ovarul drept..
cat despre coloana..vertebre tasate..si la naiba cu tot..
la ecograf..nu stiau daca chistul ala e chist..sau..sarcina extruterina...astia sunt...nebuni..
m-au pus sa fac testul..k nu i-am lasat sa ma intepe ptr vestitul lor TIS..
...

MirelaV

Mirela, imi pare foarte rau sa aud astfel de vesti. Mireelaa, linisteste-te, se vor rezolva toate pe rand, cu rabdare ( iooops cum suna stiu cat doare! )

Poate nu strica sa vorbesti si cu alti medici!
Sau... nu stiu, orice doar sa nu mai fii asa de suparata. Trebuie sa existe o iesire. Spune daca te putem ajuta cumva..

Sanatate si curaj si rabdare.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput