Luni ma internez!

Luni ma internez! | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

fetele..incurajati-ma ca altfel o iau razna...poate v-am mai zis..dar eu am probleme cu coloana..ieri am facut o criza nasoala, am cazut din cauza durerii..in martie mi-au pus diagnostic: hernie de disc lombara si dorsala..deci in 2 locuri..acum cred ca s-a agravat..deoarece nu mai cedeaza durerea la nici un calmant..de 4 zile ma doare continuu..plus criza de ieri...nu pot sta in picioare..
ce fac? am oroare de spitale..simt k o iau razna..
help..

MirelaV

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Oh, Mirela, Dumnezeu sa te ajute sa te faci sanatoasa! Ai grija de tine si nu-ti fie teama, cineva acolo sus te iubeste! Fii tare si fa-te bine! Te asteptam cu mult drag înapoi. Deja ne e dor de tine... Lorelei- cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

MirelaV zic si eu...incearca niste infiltratii, fa mai apoi niste fizioterapie si gimnastica medicala si numai daca e musai, musai (adica picioare sau degete de la picioare amortite)chirurgie. Eu am un unchi care de 30 de ani face in fiecare dimineata gimnastica medicala si tot de atunci nu a mai avut probleme cu coloana. Ajunsese sa mearga cocosat si cu un umar mai jos din cauza durerii. Oricum cauta un medic bun si nu din aceia care zic ca te vindeca cel mai bine si mai repede cu cutitul. Sanatate multa! iti tin pumnii!
victoria si minunea mea Daria

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

fa-te bine cumva ca avem nevoie de tine aici pe forum...
acum la modul serios, daca e nevoie interneaza-te si trateaza-te la doctori buni...ma gandesc la tine ...ia-ti carti la tine si sa revii repede..eu te pup si scuza-ma ca nu pot sa te sfatui profesionaliceste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

NU ma internez ptr operatie..ci ptr niste investigatii mai amanuntite ptr ca nu ma simt in stare sa bananai prin bucuresti..zilnic casa-spital..de nush cate ori pe zi..ptr ca nu mai pot sta in picioare din cauza durerii..
fizioterapie si gimnastica medicala am facut..singurele 2 sanse ar mai fi..acupunctura sau reflexoterapia..dar asta dupa ce stiu mai sigur ce modificari au intervenit de la ultimile investigatii pana acum..
operatie? neahhh..nu ma las eu asa usor..
si..pana luni..voi fi pe forum..dupa..cine stie..va tin la curent prin sms-uri..poate culeg niste nr de mobil pe pm sau cine stie cum..
vorbim..pana luni..eu deja maine incep cu bagajul..tare greu imi e..urasc spitalele

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uof...cum te-ai procopsit cu asta. Mirela, eu iti doresc succes, multa sanatate, iti tin pumnii sa te faci bine.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

multa sanatate, Mirela! tinem pumnii stransi!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Mirela,

Multa, multa sanatate si putere sa treci peste durere si sa gasesti leacul cel mai bun la problema ta!
Cat despre spitale...sunt doar un loc temporar, care sa te ajute sa revii in toata splendoarea acasa si pe DC!

Sa auzim de bine,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multa sanatate Mirela, sa te intorci acsa sanatoasa si voioasa!
Te asteptam pe site!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

La ce spital te internezi? Eu am trecut prin asta, la 20 de ani a trebuit sa ma operez, facusem pareza si nu mai aveam anumite reflexe la picioare, nici rahiaanestezia , ca terapie, nu ma mai ajuta. Eu am avut crize de pe la 12 ani, mi-a fost frica de ai mei sa le spun si am ajuns la cutit. E bine ca mergi sa faci investigatii, sa nu-ti fie frica...
La mine durerile de picioare au fost ingrozitoare, nu coloana, nu puteam sa dorm deloc, niciodata noaptea si ziua daca apucam vreo 2-3 ore...si asta o luna de zile, pana au vazut ai mei ca merg foarte greu, sprijinita de perete. Deci nu sta, ca daca durerea se propaga pe picioare este mult mai rau.
Ai dureri, amorteli, furnicaturi in vreun picior, sau amandoua?
Sper sa fie bine si sa te pui repede pe picioare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mirela,curaj si succes!Sa ai parte de vesti bune si sa te-ntorci sanatoasa si voioasa!

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput