NAN versus MILUMIL
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
roxanak spune:
Adela are dreptate, numai BB poate decide ce-i place sau nu. NAN e corespondentul luI ALETE din Germ, iar Milumil exista si aici. Fetita mea a schimbat marcile de lapte praf ca noi sosetele si asta a depins de ceful ei. Am inceput cu Alete 1, 2 si mai tarziu 3, am trecut apoi pe Milumil 3 (pentru bb peste 8 luni), iar acum am coborat la Milumil 2 pentru BB intre 4 si opt luni. Modul de a ne indica ca vrea o schimbare la laptele praf a fost foarte simplu; pur si simplu nu-si mai bea biberonul, si chiar daca incercam cu lapte normal, cu sau fara miere, cu sau fara cacao, nici o sansa. Nici in ziua de azi nu se atinge de laptele normal (mentionez ca eu am alergie la lapte - poate o are si ea, inca nu stiu), dar laptele praf il bea cu placere.
Draga AMIK, daca nu stii ce sa-i dai lui BB, cumpara si Nan si Milumil si incearca-le. La inceput o sa cheltui bani pe doua cutii (stiu ca sunt scumpe in Romania, ca si aici de fapt), dar numai asa iti poti da seama ce-i place fetitei tale.
Multa sanatate si pofta buna
Roxana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SinzianaN spune:
Noi am inceput la o luna si jumatate si am zis sa incerc Nan. I-a placut, asa ca suntem cu el si acum (7 luni ieri !!). In schimb cerealele le cumpar de la Milupa. Sunt gata amestecate cu lapte (presupun ca Milumil) si mai ales --> nu contin zahar. Oricum vezi ce-i place. Mult succes.
Sinziana
trisha spune:
Fata mea a baut pana la un an si doua luni Milumil (incepand cu varsta de o luna). I-a placut tare mult. Nu s-a ingrasat drept deloc si a avut intotdeauna greutatea normala pentru varsta ei. Dar trebuie sa vezi ce lapte ii place Alexandrei.
Sa cresteti mari!
Trisha
![](images/user_man.png)
gabriel spune:
La noi a mers bine Nan.
Am incercat si cu Milumil dar nu a mers.
Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/