Cadou pentru o viitoare mamica
Dragelor si dragilor, coleguta mea (mamaica in devenire) isi serbraza ziua peste cateva saptamani. Noi, , vrem sa-i facem un cadou care sa-i foloseasca pentru mai tarziu (sa fie legat oarecum de sarcina si perioada de dupa) si problema noastra este ca nu stim ce sa-i luam. Astept sugestii!!!
Va pupic, pa!!!
Multumesc anticipat!!!
http://community.webshots.com/user/tilis100
Raspunsuri
Adela P spune:
Mie cand eram gravida si dupa ce s-a nascut bebe, toate cadourile care erau legate de bebe imi placeau indiferent ce erau. un costumas frumos, pampers, o lampa cu lumina slaba pt noptile albe cu bebe, album de poze pt bebe, paturica, sau poti ceva pt uzul ei, un gift certificate pt o pedichiura, masaj, etc.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
mikaela spune:
E super fain ca v-ati gindit sa-i faceti un cadou!Mie nu cred ca-mi vor lua colegii nimic, pentru ca sint in totalitate barbati!!!
Personal la ora asta pe mine m-ar incinta un material din care sa-mi fac o rochita de mamica (nu ma mai incape nimic!) sau, ca sa-i aduca pentru totdeauna aminte de voi, un lantic cu un medalion... Eu cred ca sint cam nebuna cu agataurile de git, imi place tare mult sa primesc asa ceva si chiar sa-mi cumpar singura...
Succes la cumparaturi!
Mikaela.
ad_risnov spune:
Draga Tilis,
Sunt o mamica in devenire si ideea ta mi se pare grozava, mai ales ca parintii au nevoie de o gramada de lucruri pentru un bebita. Bineinteles ca depinde de ce buget aveti.
Iti pot da cateva idei (la preturi diferite):
-baby phone - este un aparat fonic de supraveghere a lui bb. Il gasiti la Chicco, de exemplu.
-un sterilizator de biberoane (tot la Chicco)
-o cadita pt. bb. Gasiti la OK Baby unele f. haioase + termometru de baie (sunt de diverse forme si culori).
-un set port bb+sac de dormit (in Cora)
-o lenjerie cu ursuleti pt. patutul lui bb
-un carusel care se prinde de patul copilului cu diverse chestii agatate (papusele, ursuleti, jucarele). Majoritatea sunt muzicale.
-un scaun de masina
-un cos pentru bb
Cam atat mi-a venit acum in cap. Sper sa te ajute!
Adriana in 26 de saptamani
Roxana_G spune:
Si eu sunt mamica in devenire, dar as prefera un cadou legat de mine - ceva personal (un parfum, o crema, ceva care sa fie folosit dupa ce nasc sau chiar inainte). Ca pentru bebe o sa tot primesc.
Rox
piscot spune:
buna
in cora am vazut un album pentru bebe care mi s-a parut foarte interesant. costa cam 500 000 si fiecare pagina reprezenta un moment din viata copilului. era foarte bine realizat si cu dimensiuni impresionante.chiar daca nu am copii as vrea ca cumpar unul pentru...
Lauraa spune:
Eu sunt cu burtica dar sper ca de ziua mea sa nu primesc ceva pt. bebe. Sunt si eu om ,nu doar purtator . Deci, mi-as dori poate o crema anticelulitica mai scumputa, un aparat de masaj, o pijama, o perna din aia imensa in forma de potcoava (asta se poate folosi de gravida pt. ea ) si apoi la alaptat pt. bb... Deci chestii din astea care tin de meseria de mama,dar totusi de mine. Sa ne spui ce ati hotarat!
Laura
petra spune:
DAca puneti mai multi colegi bani impreuna, puteti lua si pentru bebe ceva dar si pentru ea personal. Pentru copil sunt o multime de lucruri necesare iar pentru viitoarea mamica, un parfum bun, cosmeticale mai scumpe. Se va simti bine, la ideea ca si in viitor v-a avea timp si de ea, nu v-a vedea in fata ochilor doar biberoane, lapte, pampersi si multe de astea!Alegere buna!
aquariusrpro spune:
Tilis,
Eu am nascut in 2000 dar imi amintesc tot! Dupa nastere oboseala, apoi spaima cu copilul, ce faci , cum ii faci baie, cum aia cum ailalta ( am fost aproape singura primele 3 luni )si furia ca nici hainele de gravida nu-ti mai vin dar nici in alea de dinainte nu mai intri. Parca ai fi picata de pe harta omenirii! Si tot timpul intrebarea.. o sa-mi revin, o sa mai fiu ca inainte. Doar tarziu de tot itzi dai seama ca exista revenire dar iti trebuie atat de multa putere..
Parca tot ceva pentru ea as lua! Ceva sa-i mentina imaginea ca nu a cazut de pe harta.. e tot femeie doar ca-i si mai bunutza ca inainte!
Bafta.
Roxana
tilis spune:
Multumesc ptr raspunsuri!!!
Asa, am uitat sa va spun suma de care dispunem: 100 usd. Acum ca v-am dat si suma, spuneti-mi ce am putea sa-i luam. Eu vreau sa-i iau ceva ptr ea, dar nu cosmetice, creme anticelulitice, ci ceva legat de copil, dar ptr ea. Stiu, suna aiurea, dar eu m-am gandit la un cadao, dar este prea mic (nu pot sa vaspun ca este si ea pe forum ).
Dar mai vreau sa-i luam si altceva.
Astept propuneri legate si de pret (adica sa ne incadram in bani)
Va pupa dulce, Tilis!!!!
tilis spune:
Mey fetelor, mey, nu mai aveti nici o idee.
Pls,