misogini la volan
![](images/user_woman.png)
Cu siguranta toate soferitele au intilnit mai devreme sau mai tirziu reactii misogine la volan.
Cum ati reactionat, exceptind indiferenta?
Dar la un politist misogin care vi s-ar adresa direct? (ipotetic sau nu)
Raspunsuri
Mazarica spune:
Eu am fost un caz aproape unic. Era un politist, spaima soferilor, mai ales a soferitelor. Deviza lui era ca femeile sa conduca cratita nu masina, in consecinta pica toate tipele. Cand am aflat cu cine dau orasul eram sigura ca-l pic, dar ca printr-o minune mi-a dat examenul .Nu m-a crezut nimeni pana n-am avut carnetul in mana.
Nu ma deranjeaza atat misoginismul cat nesimtirea taximetristilor, care pur si simplu se cred regii soselelor.
Asa in rest,n-am intalnit f. multi misogini, iar pe cei intalniti i-am blocat pret de un minut( chipurile nu stiam cum sa fac) , ca doar sunt femeie ...nu...ce pretentii sa ai, am mai practicat clacxoane, taiat fata, ca de ,aveam masina .
Sa va spun un banc cu blonde si politisti:
O tipa bine este oprita de agentul de circulatie.
-Buna ziua, actele la control.
-.........Ce sunt alea acte? intreaba tipa extrem de mirata.
- Cu ce sunt alea acte? Buletinul, permisul, talonul.
-....Ce e ala buletin? si mai mirata
Politistul deja in culmea enervarii:
-Cum ce, dreptunghiul ala in care va apare si fotografia.
Cauta tipa in poseta, gaseste un portfard dreptunghiular, il deschide , isi vede chipul si il da politistului foarte satisfacuta.
Politistul il ia, se uita la el, il deschide si zice:
- De ce n-ati zis ca lucrati in politie d-ra ca nu va mai retineam atat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchi spune:
Nu pot sa cred ca nici una n-ati patit-o! Sa nu uitam unde traim si nivelul de civilizatie!
Sau poate ca sinteti voi mai norocoase.Soferita ghinionista.
anatolia spune:
Constat cu oarece satisfactie ca misoginismul(cel putin la volan,nu ma hazardez la alte ramuri)tinde sa dispara..Da,da sa dispara!Sustin acest fapt deoarece petrec la volan 10-12 ore pe zi,intr-un oras cumplit de aglomerat...Pot sa spun ca in putinele cazuri cind un barbat s-a crezut mai grozav decit mine,a,nu,nicidecum nu l-am tratat cu indiferenta,ci i-am administrat scurt o lectie de soferie ad-hoc(fara falsa modestie,sunt un sofer foarte bun),dupa care,dupa caz,i-am aratat semnul universal al soferilorcam asa ceva doar ca difera degetul aratat
anatolia