misogini la volan

misogini la volan | Autor: tuchi

Link direct la acest mesaj

Cu siguranta toate soferitele au intilnit mai devreme sau mai tirziu reactii misogine la volan.

Cum ati reactionat, exceptind indiferenta?
Dar la un politist misogin care vi s-ar adresa direct? (ipotetic sau nu)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu am fost un caz aproape unic. Era un politist, spaima soferilor, mai ales a soferitelor. Deviza lui era ca femeile sa conduca cratita nu masina, in consecinta pica toate tipele. Cand am aflat cu cine dau orasul eram sigura ca-l pic, dar ca printr-o minune mi-a dat examenul .Nu m-a crezut nimeni pana n-am avut carnetul in mana.
Nu ma deranjeaza atat misoginismul cat nesimtirea taximetristilor, care pur si simplu se cred regii soselelor.
Asa in rest,n-am intalnit f. multi misogini, iar pe cei intalniti i-am blocat pret de un minut( chipurile nu stiam cum sa fac) , ca doar sunt femeie ...nu...ce pretentii sa ai, am mai practicat clacxoane, taiat fata, ca de ,aveam masina .
Sa va spun un banc cu blonde si politisti:
O tipa bine este oprita de agentul de circulatie.
-Buna ziua, actele la control.
-.........Ce sunt alea acte? intreaba tipa extrem de mirata.
- Cu ce sunt alea acte? Buletinul, permisul, talonul.
-....Ce e ala buletin? si mai mirata
Politistul deja in culmea enervarii:
-Cum ce, dreptunghiul ala in care va apare si fotografia.
Cauta tipa in poseta, gaseste un portfard dreptunghiular, il deschide , isi vede chipul si il da politistului foarte satisfacuta.
Politistul il ia, se uita la el, il deschide si zice:
- De ce n-ati zis ca lucrati in politie d-ra ca nu va mai retineam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Nu pot sa cred ca nici una n-ati patit-o! Sa nu uitam unde traim si nivelul de civilizatie!

Sau poate ca sinteti voi mai norocoase.

Soferita ghinionista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Constat cu oarece satisfactie ca misoginismul(cel putin la volan,nu ma hazardez la alte ramuri)tinde sa dispara..Da,da sa dispara!Sustin acest fapt deoarece petrec la volan 10-12 ore pe zi,intr-un oras cumplit de aglomerat...Pot sa spun ca in putinele cazuri cind un barbat s-a crezut mai grozav decit mine,a,nu,nicidecum nu l-am tratat cu indiferenta,ci i-am administrat scurt o lectie de soferie ad-hoc(fara falsa modestie,sunt un sofer foarte bun),dupa care,dupa caz,i-am aratat semnul universal al soferilorcam asa ceva doar ca difera degetul aratat

anatolia

Mergi la inceput