Stie cineva ce inseamna? Vreau sa imi depun dosarul pt a aplica la o facultate din Jp si printre altele as avea nevoie de certificate of graduation( deci diploma de la bac in original) si school report card(care habar nu am cum o sa-l pot obtine). Am dat un search pe google si am vazut ca in scolile americane fiecare copil are asa ceva. Daca ma duc la secretariatul liceului ce trebuie sa le cer? Poate pun intrebari ridicole dar am intrat in criza de timp si sunt cam panicata. Multumesc pt raspunsuri!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Mersic pt raspunsuri. Mai fetelor parca mi-a luat Dumnezeu mintile. Nu imi aduc aminte sa mi-o fi dat! Stiu ca diploma in original o am in dosarul pe care l-am depus la inscrierea la prima mea facultate.Saptamana viitoare plec in Ro si ma duc sa mi-o ridic. Dar de foaia matricola nu imi aduc aminte nici daca ma tai. Daca ma duc iarasi la secretariatul liceului mi se elibereaza acum, dupa atatea ani?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Iubita eu lucrez la facultatea de medicina din cj si este foaia matricola.Un sfat fa-ti si un card issic e un card pt studenti si iti ofera reducere de 50%pe transport cazare si masa.Bafta si drum bun
aura