Sportul si graviditatea

Sportul si graviditatea | Autor: camys_2000

Link direct la acest mesaj

Fetelor, voi stiti cam ce exercitii de fitness, aerobic ai voie sa faci in timpul sarcinii???

Camys_2000

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In ce saptamana esti?

Din cate stiu eu, persoanele care au avut o viata activa inainte de sarcina (ex: spotive) pot continua activitatea moderat in primul trimestru. Si eventual in al doilea...aici nu stiu

Pentru amatoare, mai ales daca nu au o forma fizica buna, mersul si inotul. Si eu voiam gimnastica si medicul meu mi-a interzis. Daca ai probleme (ex risc de avort spontan) nu ai voie nimic.

Se pare ca in trimestrul 1 ai avea voie sa folosesti bicicleta medicinala.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Camys, uita-te pe internet ca ai sa gasesti f. multa info si exemple de exercitii pt. fiecare trimestru al sarcinii. Eu sint abonata la o revista numita Fit Pregnancy si in fiecare numar sint articole despre asta, cu poze, etc. Nu stiu daca o poti primi si in Rom, dar au si un website: http://www.fitpregnancy.com.
Felicitari si mult, mult succes!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Aici e de mine la acest subiect ca si eu m-am tot intrebat si am tot verificat pe internet. la mine situatia sta cam asa: sunt instructoare de aerobic si sunt insarcinata in 10 saptamani de la UM. Am 9 clase de aerobic pe saptamana. Le aveam si inainte si inca le mai am. Nu stiu pana cand o sa contiunui. Si pot sa spun ca fac aproape in acelasi ritm ca si inainte. Medicul mi-a spus ca pot face sport daca ma simt in regula. Daca nu ai facut sport inainte de a ramana insarcina tre sa fii precauta.
Nu stiu in ce ma sura am raspuns intrebarii tale, cred ca am deviat un pic. Multa sanatate si sarcina usoara!

danasi Andrei--3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

merci de informatii
inca nu sunt insarcinata (cred, ca inca nu mi-am facut testul), si deocamdata merg la fitness de 3 ori pe saptamana....
deci, daca exista riscul de avort spontan trebuie sa renuntz in totalitate pe timpul sarcinii !

Camys_2000

Mergi la inceput