pe data de 23octombrie am scris primul meu mesaj. probabil ca nu m-am adresai cui trebuia ca n-am primit nici un raspuns.
Buna ziua domnule doctor Leonte.
Am 32 de ani si nu am avut nici un copil pana acum. Am luat anticonceptionale "Rigevidon" timp de peste 10 ani, iar din luna iulie am oprit tratamentul in ideea ca vom face un copil.
Problema cea mai mare la momentul de fata nu este ca nu se prinde sarcina,( o sa fie pana la urma) ci ca acum perioda normala de ciclu nu mai este la 21 de zile, ci exact la 42 de zile, nu am idee carui fapt se datoreaza si inca nu am ajuns la un medic aici (trebuie sa specific ca este a doua perioada cand mi se intampla).
Nu stiu daca e importatnt sa specific ca fiind in Australia acum la noi abia incepe vara, dar credeti ca s-ar putea sa fie si asta un factor?
Multumiri anticipate pentru ajutor."
intre timp am descoperit de ce am avut 42 de zile diferenta(in cazul al doilea pentru primul n-am nici o explicatie). am avut o sarcina micuta pe care am eliminat-o. marimea pungutei ca sa spun asa era cam de dimensiunea unei mingiute de tenis de masa sparta evident. am venit din tara cu un antibiotic puternic numit augumentin. am ingurgitat, ca sa zic asa, citeva pastilute. as merge la doctor aici sa verific daca au mai ramas ceva resturi sau nu, dar procedura e lunga si costisitoare si nici nu am incredere in ei printre altele caci am mai avut cateva experiente neplacute cu ei dar de alta natura nu ginecologica.
e posibil sa am ceva resturi sau sarcina a fost destul de micuta si sa nu am motive de ingrijorare?
ce ma sfatuiti?
multumiri anticipate.
iulia