Nu radeti,dar...stie cineva sa talmaceasca visele?

Nu radeti,dar...stie cineva sa talmaceasca visele? | Autor: Mirunda

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

eu am uneori vise mai ciudate, pe care incerc sa mi le explic singura, mai mult sau mai putin reusit...Aseara insa ,ma visat ca ...brrrrrrrrrrrr!!!! Imi cadeau dintii! Si ceeace este mai ciudat este ca astazi de dimineata mi-a povestit fetita mea de 8 ani ca a visat acelasi lucru!
Oare ce o mai fi si asta?

Hai, nu radeti de mine, ca nu am innebunit, zau!

Toate bune la fete si baieti!
Pa, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Miru, din cāte stiu eu, faza cu cazuttul dintilor, cica īti moare cineva, da' te-as sfatui sa nu pleci urechea la talmacirile astea aiurite.
Poate ai sa rāzi, dar eu mi-am luat un "dream catcher" si l-am agatat pe candelabru, deci fiecare cu ce-i place...

So, daca vrei sa talmacesti visele, be my guest, dar nu te astepta sa fie exact ce spun cartile...uneori si numai gāndul ca ceva rau se poate īntāmpla duce la īmplinirea talmacirii, sau poate nu...

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,
pot exista doua posibile interpretari...asa le vad eu din propie experienta...sper sa nu te sperii si nici sa nu se indeplineasca; cand te dor...si curge sange- auzi de o moarte apropiata, care te va afecta; daca nu te doare cand iti cade maseaua, dintele....este o moarte mai indepartata, care nu te afecteaza prea mult sau deloc.Oricum,tu ai descris prea putin visul.... POATE FI VORBA NUMAI DESPRE O "CADERE" in viata ta sau in familie...sigur mai existau si alte elemente importante pe care tu nu le-ai descris aici si care erau esentiale pentru a afla domeniul in care vei avea (sa zicem)o problema. Uite un site unde merg atunci cand nu ma descurc singura, poate te ajuta sa intelegi mai multe...http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm
Toate cele bune si sa speram ca nu-i de rau....Tine-ma la curent!

gaby
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Asa stiam si eu, dar am visat asa de multe ori ca-mi pica dintii - cu si fara dureri - si nu s-a intamplat nimic.
Asa ca nu intra in panica!
Toate cele bune!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

De cate ori am visat lucrul asta am auzit de decese.Exact cum mai zicea cineva,daca doare-e cineva apropiat,daca nu-o cunostinta mai indepartata.Am visat intr-o noapte ca mi-au cazut 5 masele,le tineam in palma si nu ma durea deloc.Ma gandeam ca o sa aud de un mort da......au fost 5 in aceeasi saptamana!!!Acum stau cu frica de cate ori visez asta.Sotul mereu imi spune:ma innebunesti cu visele tale!

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Eu visam ca imi cadeau dintii in perioada in care imi reparam dantura, am suferit multi ani, am dat o galeata de bani pe lucrari si pro'abil ca in subconstient vroiam ca totul sa fie perfect.
Mirunda, eu cred ca visul tau a fost doar un receptor al visului fetitei tale, legatura dintre mama si copil fiind puternica tu ai receptionat ce a visat ea.

Revin cu o mica povestire: sambata trecuta socrii mei au avut un accident usor fara urmari grave pe express, era ud si n-au tinut franele si s-au rasucit cu masina; sotul meu dormea si a aflat de abia a doua zi dimineata de accident si le-a povestit ca a visat ca era pe express si era ud pe jos si s-a rasucit cu masina...am ramas toti tablou.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Oana, zi-i lui Ovi ca BU-HU-HU!!!

Una peste alta, eu cred in faza asta cu visele. Asa imi autoexplic si fenomenul de deja-vu, care este la ordinea zilei la mine.

Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

De cate ori am visat acest vis, chiar zilele trecut, si intodeauna era atat de real, si niciodata nu a murit nimeni si nimic rau nu nu sa intamplat. Cred ca cel mai bine sa nu te gandesti la rau.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Am visat de multe ori ca-mi cad dintii sau masele. Ma ingrozesc si acum cand imi aduc aminte, dar sigur nu mi-a murit nimeni. La scurt timp dupa, mi se intampla mie cate ceva: o raceala sau gripa. La fel si cand visez ca ma urmareste un animal salbatic: urs, lup. Atunci stiu sigur: urmeaza raceala sau gripa. Pana acum, doar cu raceala sau gripa am asociat visele. Doamne fereste de ceva mai rau!
Urmareste sa nu raceasca cea mica!
Sanatate! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Intamplator am o carte de interpretat vise in biblioteca si de curiozitate m-am uitat de inseamna cand visezi ca-ti cad dintii, dar nicidecum nu am citit de moarte. Va citez din "Carte de vise - talmaciri vechi si noi" Ed Universul 1998:

"dinti a-ti cadea - vei avea o bucurie;
dinti a-ti pune - semn de nefericire;
dinti a-ti scoate - vei avea o suparare;
dinti stricati de vei visa, e semn ca ai prieteni buni;
dinti lungi - ceva te va necaji;
dinti scurti - se anunta niste prieteni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Cind te obsedeaza subiectul nu se pune!Dar cind visezi fara nici o legatura cu ginduri si intimplari de pesta zi ...asteapta-te!

Cānd apa-ži ajunge la gurć.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput