Recomandari despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Restaurant Burebista

Bucatarie Romaneasca Traditionala
Calea Mosilor 195. Tel.: 210-97-04.
Open: 12 pm - 12 am


Noi am fost 7 persoane, am platit la final 3 milioane lei (bacsisul ospatarului inclus) si am comandat:

-un platou mare (de fapt enorm, de ne saturasem cu totii inca de dupa platou) cu diverse aperitive amestecate: muschi tiganesc, sunculita, 10 mititei marisori, cas, telemea, sorici, salata vinete, zacusca, ceapa verde, ridichii, masline, rosii

-felul doi, fiecare dupa preferinte

-o sticla cu vin alb

-sucuri si campari orange

-deserturi (adevarat nu toata lumea, ca nu mai era loc in stomac)

-plus atmosfera autentica romaneasca, zaraf de lautari si diverse servicii neincluse in meniu (ca de exemplu facut poze:-))

Resaurantul e fantastic mai pt cei care locuiesc in strainatate, atunci cand vin in vizita in Romania si doresc sa-si reaminteasca ce inseamna o mancare romaneasca adevarata. Eu una am fost placut impresionata si la viitoarea vizita in Ro nu il voi ocoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stanciu.d spune:

Restaurant LAGUNA BLU
pe malul Herastraului, pe partea Baneasa. Servire impecabila, spatiu 150-200 persoane. Meniu 30 euro fara bauturi, dar cu serviciile incluse. Am fost acolo la o nunta anul trecut si acum in octombrie, pe 16, voi avea nunta in acelasi loc. Sunt foarte deschisi discutiilor si va asigur ca locul arata grozav decorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misi spune:

Restaurantul Picadilly,

este rustic...meniul este 22Euro(aperitiv,friptura,sarmale,peste).Nu au taxa de sala,au comision pt. ospatari 10%,se poate sta pana dimineata,mai trebuie sa iei de la ei contra cost cafeaua si daca ai 50 de invitati o sticla de wishy,daca ai peste 50 2 sticle.

Aduci de acasa bautura:si cea pt aperitiv si vinul si apa si sucurile(ceea ce este foarte bine).Tortul,fructele si alunele le aduci tot tu.
Aranjamentele florale ...daca le duci flori ti le fac ei gratuit.

Fiind pe rustic nu ai nevoie de baloane si huse la scaune.Pun ei fete de masa albe si naproane colorate(se vede foarte bine).


...mai completez prin a spune ca avansul este de 5-6 milioane, ai dreptul la o marja de maxim 10 invitati diferenta (in plus sau in minus) fata de numarul de tacamuri declarate la semnarea contractului
dar care diferenta trebuie declarata cu cel putin 5 zile inaintea evenimentului.
In rest, subscriu la cele scrise mai sus! (Catalin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

"Vreau sa va spun doua vorbe despre localul unde am facut noi nunta.
Yda Club (sau Fosta baza a sindicatelor)localizat pe malul lacului Floreasca cu ponton, parculet cu aleii si bancute, felinare. Salonul este destul de mare , noi am avut 130 de locuri aranjate la mese si a fost un spatiu de dans foarte mare, dar se poate aranja pana la 160-170 de persoane. Este un salon cu geamuri foarte mari si lemn, cu aer conditionat si usi de se deschid spre terasa. Este salon dreptunghiular cu spatiul de dans la mijloc si toti invitatii stau in aceeasi sala (noi asa ceva am vrut ca toata lumea sa fie in acelasi loc sa nu fie separeuri, toata lumea sa ma vada mireasa, si sa se bucure toti de dans, de servire, de tot).
Meniul la ei a fost 30 de euro si cuprindea (aperitiv: salata de creveti super buna, rostbeaf pe pat de portocala, spuma de ton cu ciuperci, rosie cu branzica, rulada de pui, si alte bunatati deosebite, peste: salau meuniere cu legume asortate (super ca aspect si gust) si lamaie imbracata in tull, sarmalule 4 buc si mamaliguta cu ardei, fel principal: muschi de porc impanata la gratar cu bucatele de usturoi si kaiser , piept de pui umplut cu mozzarela la gratar, cartofi taranesti; tort de mascota si diplomat (a fost mancat tot pana la ultima bucatica), alune, covricei, fructe(banane,struguri, prune, mere,pere, etc), cafea nelimitat, apa plata si minerala nelimitat, suc un litru de persoana, vin un litru de persoana, martini, votca si sampania de la tort. Noi am adus whisky Teacher's (14 sticle), Campari si suc natural de portocale, gin si apa tonica si sampania de primire."

Am mai scris eu undeva descrierea restaurantului dar nu o mai gaseam si am zis ca nu strica daca o mai trec odata aici.


http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput