Cum am ramas insarcinata-pt cine e interesata
Buna la toate aspirantele,
Ati fost foarte dragute si mi-ati impartasit atat de frumos bucuria incat nu am cuvinte sa va multumesc.
Va spun pe scurt povestea mea.In urma analizelor a reiesit ca am progesteronul mult mai mic si deci era o problema cu fixarea sarcinii.Am facut si HSG si spre bucuria mea am aflat ca trompele sunt permeabile.
Am facut tratament cu Duphaston 2 luni dar fara rezultat, apoi am luat o luna Clostybegit din ziua a 5-a pana in ziua a noua urmat de Utrogestan din ziua a 16-a.Si nici a treia luna nimic. Luna urmatoare nu am mai luat Clostyl pt ca se zice ca e toxic si deci e nevoie de pauza. Am luat doar utrogestan.Insa in tot acest timp,din ziua a 11-a mergem zilnic la doctorita si imi monitoriza foliculii pentru a putea "presta" la momentul optim. Faza cu temperatura bazala nu a prea mers la mine si de aceea doctorita a preferat monitorizarea echografica a foliculilor.Se pare ca lucreaza mai bine cei crescuti pe partea dreapta pt ca mai stiu pe cineva care a facut la fel si cand i-au crescut pe dreapta a ramas insarcinata.
Intre timp, recunosc, fara sa stie doctorita mea ginecolog, am luat si ulei de catina in combinatie cu coenzima Q10 ,tinctura de coada soricelului, de muguri de zmeur si de mur dar si spirulina.Toate astea le-am luat la sfaturile doctoritei de la firma Hofigal, care sunt gratuite, doar produsele costa.Se pare insa ca mi-au ajutat mult organismul sa produca progesteron.
Utrogestanul l-am luat vaginal pt ca bucal ma omora, imi producea somnolenta.
Insa cam tot ce am facut a fost sub directa supraveghere atat a ginecoloagei mele cat si a doctoritei de la Hofigal care mi-a spus sa o vizitez o data pe saptamana sa vada cum ma simt.
In momentul cand am aflat ca sunt insarcinata am intrerupt medicatia Hofigal pt ca tincturile au alcool si deci nu e bine.
Mai luam dimineata polen cu miere si ceaiurile le beau tot cu miere, de salcam.
Daca ceva din ce am facut eu va este de folos, va rog sa folositi informatiile cum doriti. Eu va doresc tuturor mult, mult noroc.
Cu speranta,
Daniela
Raspunsuri
aurelursu@k.ro spune:
Multumesc pentru informatii. Exista medic la orice magazin Hofigal sau doar la unele? Stiu ca esti din TM, dar poate stii. Inca o data felicitari pentru bb, multa fericire, pupici, agbi
anida67ro spune:
Sincer nu stiu daca este medic la toate magazinele Hofigal, de fapt acest magazin din Tm se numeste Enigma si vinde si alte produse nu doar Hofigal, insa totul e naturist. cert este ca doctorita este acolo in principal pt produsele Hofigal pe care le recomanda dupa un catalog si functie de analizele pe care le duci acolo.
teoretic vorbind toatele reprezentantele Hofigal ar trebui sa aiba un medic care sa ofere in anumite zile la anumite ore, astfel de informatii.Din pacate nu stiu mai multe.
Oricum, multa bafta.