Mamici din sectorul 6! Intrebare...

Mamici din sectorul 6! Intrebare... | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici din sectorul 6...Spunet-mi si mie, va rog, adresa exacta a centrului de unde se ridica laptele Vitalact....Am inteles ca e in prelungirea Ghencea...E doar pentru sectorul 6, imi inchipui...Acum il iau pentru prima data si nu stiu unde sa ma duc...Va multumesc anticipat...

_ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nuk spune:

Nu stiu sa iti spun adresa exacta,dar iti pot spune cum ajung eu.Ma duc spre Mega-Image-ul de pe Valea Ialomitei,trec de el,traversez spre farmacia HELP,trec de ea,(prin fata ei pr linga toate magazinele)si de aici o tin tot inainte(vrednici pionieri),pina la capatul strazii unde fac dreapta.
Aici,imediat la parterul blocului sint o serie de magazinase.
Unul dintre ele este cu laptele praf.Trebuie sa ai buletinul la tine.Poate sa il ridice oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Vi cu 41 pana la Tricodava si de acolo iei 368 sau 105, 385 pana la a patra statie (Ghidigeni). Chiar de unde te lasa autobuzul mai mergi putin (la parterul blocului) si o sa vezi magazinul - are numai stive de lapte. Pe partea cealalta (pe la Mega Image se ajunge conform mesajului de mai sus). Il poate lua oricine. Nu mai stiu ce orar au, dar ma duc luni sa iau laptele si daca te mai intereseaza iti spun.
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multam, fetelor! Mai am o intrebare: aveti idee daca e deschis sambata? Si pana la ce ora? Ca abia maine putem ajunge...

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Sambata nu cred ca este deschis. Cred ca in timpul zilei e pana pee la 16-17. Aflu luni programul daca te mai intereseaza.

Mergi la inceput

Mersi mult! Ma intereseaza, daca poti sa-mi spui...

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Gio, te rog frumos inca ceva...Cand te duci, poti sa intrebi acolo care e adresa exacta? Ca sotul meu se duce cu masina si ii trebuie strada si numarul...Mersi frumos!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

O sa aflu si aresa exacta, dar daca vine cu masina pot sa-ti explic cum sa ajunga. Vine pe Prelungirea Ghencea (de la Stadionul Steaua inainte), trece de intersectia cu Raul Doamnei (prima intersectie mai mare dupa cea cu linia lui 41), urmeaza pe dreapta o scoala, putin mai incolo pe stanga un Rompetrol mic, apoi se intersecteaza cu o straduta mica, si este o statie de autobuz imediat (Ghidigeni) si la parterul blocului respectiv (pe dreapta) se afla magazinul.
Bafta!

Mergi la inceput