Daca nu ma tai te omor!
Raspunsuri - Pagina 2
Banti spune:
Craciunitza draga, haioasa tare povestea ta, imi si imaginam cum il luai de guler pe doctor!! Bine ca totul a fost bine in cele din urma si ca ai copii sanatosi.
Ioana
cl spune:
Craciunitzo, superba nastere! Lasand gluma la o parte, si eu cred ca ar fi fost rau pentru bebe, daca nu cereai cezariana. Bine ca s-a speriat doctorul de tine, ca altul mai curajos poate te ignora . Sa-ti traiasca baietii si sa aveti parte numai de fericire.
Claudia si Alex
tinatache spune:
frumoasa poveste! sa inteleg ca tocmai am parte de "curajul si inconstienta tineretii"? e bun si-asa! sa-ti traiasca ficiorii si sa-ti aduca in continurae numai zambet!
Cristina, mamica cu burtica
mitub spune:
Bravo, Craciunitza!
Am si ras, dar am si plans. Ce sa fac, asha sunt eu, mai plangacioasa.
In rest, sa ai parte si de-acum inainte numai de bucurii si satisfactii de la baietii tai, si sa dai peste nore tot asa, compatibile cu firea ta!
Apropos, ce zodie eshti???
Pupici,
Boga
craciunitza spune:
Voi toate sunteti super dragute, adevarul este ca prima nastere a fost cea mai penibila experienta din viata mea si citind cat de curajoase ati fost voi am zis ca e bine sa vedeti si cum naste o mamica fricoasa.
Si pentru alte mamici fricoase am un sfat: nu va speriati, cand sunteti pe scena va vin replicile fara sufleur!
Nu certati copiii cand viseaza!
tumpi spune:
Sa-ti traiasca baietii , sa te bucuri de ei.Mi-a placut f. mult povestea ta, este mai neobisnuita pt. ce am citit pana acum, dar fiecare are stilul lui, dar oricum m-am luminat cand am citit.
Ioana
pisi_ella spune:
Bravo, Craciunitzo, esti o mamica tare haioasa si...curajoasa, sa stii! Nu esti fricoasa, esti curajoasa! E bine ca bb a crescut mare si e sanatos, avand in vedere problemele pe care le-a avut...Sa-ti traiasca amandoi baietii si sa te bucuri de ei in fiecare zi!
_ella