Pentru fetele care au fost la Urletescu

Pentru fetele care au fost la Urletescu | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Vreau sa-mi spuneti cum este.Tia, inainte de HSG ti-a facut analize?
Si ce anume?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

dupa cte stiu eu este unul dintre dr care au invatat meserie de la Ancar. Nu stiu mai multe.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Este acelasi lucru cu Urleteanu de la Medsana?
Am facut ecografia cu el si are mana usoara. Mie mi s-a parut cam morocanos. Dar poate daca il tragi de limba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu am facut HSG cu el la Medsana, dar trimisa de prof. Ancar, adicatelea aveam toate analizele la zi. si mie mi s-a parut usor ciufut la inceput, dar am dat-o pe gluma cu el, ca daca ma doare, ca io nu stiu cum e, ca daca tre' sa ma pregatesc sufleteste... s-a schimbat foarte mult dupa ce am intrat in vorba cu el. iar in timpul interventiei a fost deosebit de atent, intai m-a consultat sa nu am vreo inflamatie ceva, apoi mi-a spus pas cu pas ce se intampla si m-a intrebat in cateva randuri daca ma doare

Micky, intr-adevar inainte de HSG se fac secretie si cultura col, eu facusem inainte de asta si chlamydia. cel mai bine mergi la dr. tau sa-ti spuna ce mai trebuie sa faci, poate unele dintre ele le-ai facut deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ubi are dreptate si Tia si eu ma refeream la dr Urleteanu de la Medsana care este si la pantelimon. Daca mai este un alt dr Urletescu nu stiu nimic de el.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Am gresit. Da este vorba despre Urleteanu .

Mergi la inceput