Intrebare superurgenta despre Pregnyl!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri.Am sa incerc sa le fac la aceeasi ora, iar Pregnylul dimineata.M-ai cam speriat cu acele 7 kg.Si adica tu dupa 3 luni de stimulari nu ai ramas?Wow m-am cam desumflat
la toate si bebici in burticicat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

exact minunea nu s-a intamplat. de asta si eu m-am desumflat si nu mai vreau sa aud de dr si tratamente

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Si pe mine m-a speriat Monica cu cele 7 k in plus si drept urmare ieri m-am dus la servici cu mere si suc si ceai. Sper sa ma tina si azi. Eu m-am cam umflat in burta (mai bine zis uterul) .Ma mai doare burta sau prin zona pelviana , nici eu nu stiu exact unde: ba mai jos , ba la ovar, pe acolo prin zona. Acum sunt in a 15- a zi si cred ca am iesit din faza fertila, chiar daca teoretic mai sunt.
Temperatura nu mi-o iau. Prof. Ancar a zis ca m-as deranja de pomana pt. ca depinde de prea multui factori, nu este decisiva. E prea subiectiva metoda.
Nu am avut nici o ameteala de la injectii, nu mi-au aparut bubite, nu m-a durut decat prenyl-ul ceva. Am simtiti doar intepaturi la ovare intre zilele 3 si 8.

diana

Mergi la inceput

Fetelor va rog frumos sa nu va speriati. Nu asta a fost intentia mea. Nu exista doua organisme care sa reactioneze la fel. Asta a fost "norocul" meu. Nu este obligatoriu sa fie si la voi la fel si nici nu va fi la fel cu siguranta.

Monica

Mergi la inceput

Eu sunt de fire sperioasa foarte, chiar daca am reusit sa-mi fac sinura 3 injectii. Pt. nimic si-mi sun familia si la 2 noaptea sa le spun ca ma doare burta. Asa ca acum am sunat-o pe mama la Braila, pe tata la Bucuresti si pe prietena mea sa le spun sa stea cu telefonul deschis noaptea ca poate mi se intampla ceva si sa ma duca la dr. (Doamne fereste). Multumesc ca nu am nimic pana acum.
Vroiam sa te intreb Monica, tu te-ai umflat in burta din prima luna sau dupa a 2-a? ai facut cele 3 luni consecutiv sau cu pauze Ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine. Stii ca tot cu prof. Ancar sunt si eu.

diana

Mergi la inceput

Diana eu am dospit precum o gogoasa. In prima luna mai putin si apoi m-am umflat pur si simplu. Tratamentul l-am facut 3 luni la rand, deci fara pauza.

Monica

Mergi la inceput

Nu pot sa spun decat : N A S O L!!!!!. NU STIU CE O SA FAC mai departe, dar 3 luni, cred ca cedez psihic. Ma ro sa iasa acum.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Fetele astazi am facut si al 2-lea Puregon.Mi-a spus ca nu am adus ace bune si mi-a facut cu un ac mai gros si a duruuuuuut.Nici o problema, macar de ar fi cu ochisori dupa.In rest nimic nou,dureri de ovare si ameteli.Diana bine ca am citit de temp ca ma batea gandul sa o iau luna asta,dar daca Ancar a zis ca depinde de multi factori .....cred ca are mare dreptate.Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si la mine a fost rau la puregon,adica era f.dureroasa injectia si aveam burta ca un balon.Marcelle a facut in Franta si acolo exista niste stilouri speciale pt puregon si nu a simtit nimic.Un astfel de stilou costa 70 euro dar nu cred sa existe in Romania.

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Buna,
Pe mine nu m-a durut pureonul. Nici cand intra acul, nici cand imi baam serul. Poate pt. ca mi-l baam cat puteam eu de incet. Si cand mi l-a facut prietena mea la fel. Nici ameteli nu am avut, doar dureri de ovare usoare ( ca intepaturile). Iar dupa prenyl acele calduri in uter (2 seri la rand) si acum sunt cam umflata in burta. Pe la pranz rad coleele de mine ce bombeu mi se produce.
Ce-i drept acum mai simt seara, in special, niste drenjamente prin zona pelviana.
GABI, spune-mi te ro ca tu ai ramas dupa tratamentul asta. VREAU SA AUD SI EU DE CINEVA CARE A RAMAS GRAVID CU TRATAMENTUL ASTA.

diana

Mergi la inceput