Portia de fericire
De ce postez aici acest subiect? Poate pentru ca pe acest forum veniti intotdeauna cu sufletele deschise si tocmai sufletelor voastre ma adresez, sufletelor voastre dezbracate de orgolii, resentimente, rautati, sufletelor voastre in care scanteia divina straluceste in toata puritatea ei.
Nu credeti ca acest site are ceva cu totul special? Poate ca a fost construit cu foarte multa dragoste si acest lucru ne face sa ne simtim cumva “acasa”. Venim aici, “acasa”, pentru a intalni prieteni dragi si pentru a ne face altii, sau pentru a ne imbogatii sufletele, sau pentru informatii, sau pentru a fi de folos altora cu experienta noastra intr-un anumit domeniu, sau poate pentru ca pur si simplu ne simtim bine.
Ne luam ceaiul sau cafeaua langa noi, tastam desprecopii.com si ne lasam cuprinsi de vraja. Pur si simplu, in fiecare zi ne luam portia de fericire. Credeti ca este putin lucru? Exista ceva care ne atrage ca un magnet aici. Sa fie oare dragostea cu care este insufletit acest site de administratori si de marea majoritate a membrilor lui?
Nu credeti ca depinde de noi, de fiecare in parte, sa ne pastram oaza de fericire?
Cu totii ne dorim o viata frumoasa, iar aici, sau cu gandul la cei de aici de pe forum, ne petrecem o mare parte din viata noastra de fiecare zi. Daca ne dorim o viata frumoasa, atunci trebuie sa ne inconjuram de frumusete. De fiecare dintre noi depinde acest lucru, prin mesajele pe care le postam, prin felul in care reactionam, prin gandurile pe care le avem.
Am citit in ultima vreme, mesaje care m-au indurerat prin continutul lor, prin ceea ce vroiau sa transmita, prin limbajul folosit, prin felul in care erau scrise, doar ca sa provoace rani.
Stiti care a fost de fiecare data intrebarea pe care mi-am pus-o? Oare acei oameni au fost cu adevarat fericiti sau macar satisfacuti dupa ce au putut sa scrie acele mesaje?
De ce exista oare in natura umana acest instinct de a face rau, de a-i jicni pe altii si chiar de a raspunde la rau cu rau, de a-i face pe oameni sa sufere. Se manifesta oare atunci, scanteia divina din noi?
De ce nu suntem macar toleranti daca nu putem sa-i iubim pe toti, asa cum ar vrea Doamne-Doamne?
Se spune ca cel mai puternic om de pe pamant este cel care iubeste cel mai mult.
Nu vreti sa incercam sa fim mai puternici in fiecare zi, mai puternici cu fiecare mesaj pe care il postam? Sa urmarim inainte de a trimite un mesaj sa ne intrebam: “Exprima macar putina bunatate mesajul meu?” “Am scris oare din suflet acest mesaj?” “Care este mesajul pe care il transmit prin cuvintele mele? Ma reprezinta cu adevarat?“
Haideti sa fim putin mai constienti de actiunile noastre, de cuvintele noastre, sa ne intalnim aici mereu cu drag si sa ne luam portia de fericire.
Floare de Colt
Raspunsuri
adi2003 spune:
Intotdeauna ai scris atat de frumos si iti multumesc! Mesajele tale ma "linistesc"....
Si nick-ul pe care l-ai ales e deosebit...asta pentru ca in spatele lui se ascunde o persoana cu suflet mare!
Pupici,
adi2003
aba spune:
Da, de aici noi trebuie sa ne luam o "portie de fericire", sa ne incarcam cu optimism, sa ne bucuram de mina intinsa de semenii nostrii la nevoie.
Datorita patronatului acestui site care ne-a pus la dispozitie aceasta oaza de speranta noi, romani si romance din toate colturile lumii, putem fi mai puternici impreuna si fiecare in parte!
Noi trebuie sa venim aici cu inima deschisa si sa incercam sa dam tot ce e mai bun in noi intocmai cum oferim tot binele din lume copiilor nostrii.
Noi venim la "Despre copii" si trebuie sa ne concentram cit mai mult pe acest subiect. Cineva a spus ca meseria de parinte e cea mai grea. Si nu avem voie sa dam gres. De aceea noi venim aici sa ne sfatuim, sa ne impartasim din experienta fiecaruia ca sa fim mai buni, mai calmi, mai bogati sufleteste pentru copilasii nostrii.
Asa zic eu, cu gindul asta am venit in mijlocul vostru si pot sa zic ca in cele doar citeva zile de cind imi tineti companie am simtit caldura voastra!
Poate nu v-am scris mult, dar eu nu am experienta unui forum si recunosc ca nu ma pricep in unele domenii.
Va multumesc,
Camelia.
IUBESTE CA SA FI IUBIT
amorena spune:
Da, Floare de colt, acest site este intradevar"portia de fericire",si va multumesc din suflet ca existati si ca ne faceti viata mai frumoasa!!!!!!!
Eryka spune:
Ai scris superb si eu imi iau portzia de fericire de aici in fiecare zi ,de multe ori ma uita Dumnezeu pe acest site si zau ca nu ma deranjeaza ,aici in continuu gasesc subiecte interesante .
Va multzumesc ca existatziEryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)