VITAMINA D3

VITAMINA D3 | Autor: MariaM

Link direct la acest mesaj

Fetelor , Vlad are 2 ani si o luna, si ma framanta ceva...
in ce forma ii dau vitamina D3, pe perioada de iarna???
Vigantol?Vaccin?,,,sau ce???
astept cu nerabdare...
va pup...

Maria&Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Si eu ma intrebam acelasi lucru acum o luna, cand Tudor a implinit doi ani. Doctorul ne-a recomandat vigantol, cate 4 picaturi, 10 zile in fiecare luna. Astept sa vad si alte raspunsuri. Poate trebuie luat in fiecare zi, nu doar 10 zile pe luna? Nu stiu. Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

vigantol picaturi 3-4 pic/zi; la recomadarea medicului se administreaza zilnic din septembrie pana in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Eu ii dau lui Patrick aici in Germania de la nastere in fiecare zi cite o pastiluta Zymafluor D 500(Vitamina D3 si Fluorid); aici toti copii iau asa ceva pina cind? nici eu nu stiu, pina zice doctorul(fluorid pentru dinti si vitamina D pt. ca aici mai mult ploua si nu e asa de mult soare)
Daca te ajuta cu ceva.....

narcisa 26 saptamani & bb Patrick 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mie mi-a dat Vigantol de la Circa.dau 2 picaturi pe zi...cica pana la 1 an.ce vreau eu sa intreb..ok dau vigantol...asta fixeaza calciul...dar calciu nu trebuie sa-i dau?
Stiu ca inainte se dadeau 1/2 dintr-o fiola cu calciu pentru o perioada de 10 zile.Deci ar trebui facut tratamentul asta la 2,4,6,8 luni???
Habar n-am si nici "asistentele"astea de la circa nu-ti zic nimik.
Bb al meu are 5 luni si i-am dat doar intr-o singura luna calciul ala.
????????/

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

quote:
Originally posted by korinna

Mie mi-a dat Vigantol de la Circa.dau 2 picaturi pe zi...cica pana la 1 an.ce vreau eu sa intreb..ok dau vigantol...asta fixeaza calciul...dar calciu nu trebuie sa-i dau?
Stiu ca inainte se dadeau 1/2 dintr-o fiola cu calciu pentru o perioada de 10 zile.Deci ar trebui facut tratamentul asta la 2,4,6,8 luni???
Habar n-am si nici "asistentele"astea de la circa nu-ti zic nimik.
Bb al meu are 5 luni si i-am dat doar intr-o singura luna calciul ala.
????????/

calciu se da 10 zile pe luna iar doza o recomanda medicul; in cazul nostru (3 ani, 17.200 kg, calciu pharco - sirop 7.5 ml pe zi in perioada septembrie - mai)

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mie mi-a zis sa-i dau vitamina A+D cite 10 picaturi,1 data pe saptamina!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Mihaita a implinit 3 ani luna asta. Am inceput din nou cu fluor-vigantoletten, o pastiluta pe zi, dar oare mai este absolut necesar? Doctorita mi-a spus ca pina merge la scoala, sa-i dau in lunile cu r, ca nu are ce-i strica.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput