VITAMINA D3
Fetelor , Vlad are 2 ani si o luna, si ma framanta ceva...
in ce forma ii dau vitamina D3, pe perioada de iarna???
Vigantol?Vaccin?,,,sau ce???
astept cu nerabdare...
va pup...
Maria&Vladut
Raspunsuri
ioana spune:
Si eu ma intrebam acelasi lucru acum o luna, cand Tudor a implinit doi ani. Doctorul ne-a recomandat vigantol, cate 4 picaturi, 10 zile in fiecare luna. Astept sa vad si alte raspunsuri. Poate trebuie luat in fiecare zi, nu doar 10 zile pe luna? Nu stiu. Toate cele bune.
lala spune:
vigantol picaturi 3-4 pic/zi; la recomadarea medicului se administreaza zilnic din septembrie pana in mai
narcisa spune:
Eu ii dau lui Patrick aici in Germania de la nastere in fiecare zi cite o pastiluta Zymafluor D 500(Vitamina D3 si Fluorid); aici toti copii iau asa ceva pina cind? nici eu nu stiu, pina zice doctorul(fluorid pentru dinti si vitamina D pt. ca aici mai mult ploua si nu e asa de mult soare)
Daca te ajuta cu ceva.....
narcisa 26 saptamani & bb Patrick 1 an si 3 luni
korinna spune:
Mie mi-a dat Vigantol de la Circa.dau 2 picaturi pe zi...cica pana la 1 an.ce vreau eu sa intreb..ok dau vigantol...asta fixeaza calciul...dar calciu nu trebuie sa-i dau?
Stiu ca inainte se dadeau 1/2 dintr-o fiola cu calciu pentru o perioada de 10 zile.Deci ar trebui facut tratamentul asta la 2,4,6,8 luni???
Habar n-am si nici "asistentele"astea de la circa nu-ti zic nimik.
Bb al meu are 5 luni si i-am dat doar intr-o singura luna calciul ala.
????????/
KORINNA mamika x 2
lala spune:
quote:
Originally posted by korinna
Mie mi-a dat Vigantol de la Circa.dau 2 picaturi pe zi...cica pana la 1 an.ce vreau eu sa intreb..ok dau vigantol...asta fixeaza calciul...dar calciu nu trebuie sa-i dau?
Stiu ca inainte se dadeau 1/2 dintr-o fiola cu calciu pentru o perioada de 10 zile.Deci ar trebui facut tratamentul asta la 2,4,6,8 luni???
Habar n-am si nici "asistentele"astea de la circa nu-ti zic nimik.
Bb al meu are 5 luni si i-am dat doar intr-o singura luna calciul ala.
????????/
calciu se da 10 zile pe luna iar doza o recomanda medicul; in cazul nostru (3 ani, 17.200 kg, calciu pharco - sirop 7.5 ml pe zi in perioada septembrie - mai)
KORINNA mamika x 2
palmyrah2002 spune:
Mie mi-a zis sa-i dau vitamina A+D cite 10 picaturi,1 data pe saptamina!!!Cristina si Mihnea
mmi spune:
Mihaita a implinit 3 ani luna asta. Am inceput din nou cu fluor-vigantoletten, o pastiluta pe zi, dar oare mai este absolut necesar? Doctorita mi-a spus ca pina merge la scoala, sa-i dau in lunile cu r, ca nu are ce-i strica.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.