Aloo!Aici e Romania!
va rog sa va uitati aici:
www.expres.ro/transilvania/?news_id=135682
in Germania aveti regiune autonoma a turcilor si limba turca in administratia publica?
in SUA aveti regiune autonoma a spaniolilor si lb. spaniola in administratie??
daca tot vrem in UE ce nevoie avem de asta??
Valentina
Raspunsuri
Camelia spune:
Nu, in Germania nu exista asa ceva .Si ma indoiesc ca UE ne-a cerut.Dar daca scrie in legea fundamentala asa ceva si, mai ales, daca poporul roman a votat pentru asta, inseamna ca asa trebuie sa fie, nu?
quote:
Initial creeata de valentinag
va rog sa va uitati aici:
www.expres.ro/transilvania/?news_id=135682
in Germania aveti regiune autonoma a turcilor si limba turca in administratia publica?
in SUA aveti regiune autonoma a spaniolilor si lb. spaniola in administratie??
daca tot vreu in UE ce nevoie avem de asta??
Valentina
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
valentinag spune:
quote:
Originally posted by Nati
ROMANIA???????????
Da,aici unde se incearca sa se faca chestia asta este Romania!
Problema????
Valentina
Aurelia spune:
Trebuie protestat cu tarie !!!!!!!un asa lucru numa in rominia se poate propune.....si aproba!!!deaceia eu nu voi inceta niciodata sa numesc aceasta tara "tara tuturor posibilitatilor"la noi totul e posibil!!!!!! nu in America,
Aura&Luca,19 luni
Oana_B spune:
Eu nu prea stiu de chestia asta, dar nu cred ca exista in State asa ceva, exista greek town, mexican town sau alte nationalitati unde se cam strang oamenii de respectiva nationalitate dar nu cred ca este o regiune oficiala. Cred ca in Florida a doua limba oficiala este spaniola, pentru ca sunt multi de originea asta pe acolo, am vazut ca pe toate produsele scrie si in engleza si in spaniola si am presupus chestia asta.
Oana_B
Camelia spune:
Viza? Doamne fereste! Eu sper sa nu! Dar translator ma tem ca da!
quote:
Originally posted by Aurelia
Dupa asta ce va mai urma ? viza ca sa mergem la Tg Mures?
Aura&Luca,20 luni
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor