PULP FICTION?!?

PULP FICTION?!? | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Mai oameni buni,am vazut aseara filmul si...mi-a placut,beton,etc,da m-a debusolat complet,de nu mi-am revenit nici acu,asa ca cer parerile domniilor-voastre:in ce ordine sint scenele??ca n-am reusit sa-nteleg daca filmul incepe cu inceputul,sfirsitul sau mijlocul...aaa,sa-mi ziceti si care faza v-a impresionat cel mai mult,ca eu am fost socata de scena "erotica" de la subsolul magazinului de instrumente muzicale...iar personajul care mi-a ramas in minte,de n-am dormit toata noaptea,a fost prizonierul in piele neagra...Deci,sint sau nu singura care a ramas nitel debusolata dupa filmul asta?

Iren&Bogdanelu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anouk spune:

Iren,
Eu l-am vazut acum citiva ani si la inceput an fost si eu debusolata in sensul ca nu stiam daca imi place sau nu. Apoi l-am mai vazut o data ca sa imi dau seama si mi-am dat seama: mi-a placut enorm, asa de mult incit l-am mai vazut de citeva ori si mi-am facut rost de muzica din film si o ascultam oriunde oricind.

Mie mi se pare foarte bine facut dar trebuie sa-l revezi ca sa-ti dai seama de multe chestii si in special sa te prinzi de succesiunea scenelor.

Asa ca iti recomand sa-l revezi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

O sa incerc sa revad filmul,da tre sa-mi fac timp,ca nu mai vreau sa ma uit la el seara ...nu mai vrea nimeni sa ne spuna cu ce impresii a ramas dupa film?

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu la-am vazut si prima mea impresie a fost:"ce porcarie!". Apoi am luat-o cu inceputul, am mai pus caseta inca odata si pot sa spun ca mi-a placut mult. A treia oara abia am inteles ce inseamna titlul : pulp fiction. Filmul e foarte fain dar dupa parerea mea trebuie vizionat de mai multe ori. Si distributia e foarte buna. Eu mi-am cumparat caseta si am filmul in videoteca personala

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Si eu l-am vazut de mai multe ori, de vreo 6-7, plus pe bucatele (chiar este in perioada asta pe la tv) si imi place la nebunie, chiar daca, pe ici, pe colo este cam dur. Super!
Iar muzica este extraordinara! Am CD-ul. De atunci imi place si de Uma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Iren, trebuie neaparat sa-l mai revezi. Mie ca sa-ti spun drept, mi-a placut grozav din prima, dar abia a doua oara mi-am dat seama ca filmul nu are o actiune liniara, ci e mai degraba un colaj de situatii care se petrec cam in acelasi timp, interconditionandu-se cumva. Grozav mi-a placut cum isi bate joc Tarantino de cliseele traditionale ale filmului american: motivul baiatului de cartier, omnipotent in teritoriul lui, tipul acela, Mr Wolf, care rezolva intr-o maniera absolut profesionista orice fel de problema, etc. Filmul este, in viziunea mea, o imensa ironie la adresa industriei filmului.

Trisha

Mergi la inceput