Afara? Pt. cat timp?

Afara? Pt. cat timp? | Autor: Pet

Link direct la acest mesaj

Azi am scos-o pe Irina (3 sapt.) afara si doarme pe rupte. Sunt 19-20° si am invelit-o destul de bine pentru ca eu am nasul inghetat!!! Pentru cat timp as putea sa o las afara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai incepi cu 5-10 min si tot adaugi. Noi pe Maria pe la o luna jumatate doua o tinem 4-5 ore afara dar in reprize (si era tot iarna)
Oricum o sa-ti dai seama singura daca ii prieste copilului sau nu. Oricum ideea e sa nu exagerezi la inceput si sa o iei treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

........eu am mai scos-o pe Irina afara si am tinut-o si cate 3 ore! dar era mereu soare... Acum e cam rece si sta deja de o ora cred... dar are obrajorii si manutele calde. O mai las un piculet ca nu a iesit de cateva zile (a plouat)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Cit mai mult! Infofoleste-o si las-o la aer, cit rezisti tu inainte sa te transformi in stana.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Cate de mult ai tu timp, de ex. de 2 ori /zi cate 1-2 ore cred ca ar fi grozav. Mai ales dupa mese, dorm bebelusii in carut afara de nu ai treaba!
Pa, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pe Paul l-am scos de la 3 zile, adica de cind am iesit din maternitate, in gradina. Fiind sfirsitul lui mai nu era foarte frig afara, doar serile erau mai racoroase. Vara am stat aproape zi lumina, plus serile. Acum, ca s-a facut frigulet, am stat si la 2-3 grade cite doua-trei ore, de-mi inghetase mie funduletul. El avea obrajiorii si nasucul reci, dar miinile calde.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

in C-lung Moldovenesc verile sunt reci si despre ierni
pot sa va spun ca tin cam 6 lumi .asta nu m-a impiedicat sa
o scot zilnic afara pe Gianina cel putin 3 ore pe timp de iarna .la minus10 grade dormea dusa. am plimbat-o cu saniuta de mi s-au lungit miinile.insa aveti grija mamici ,nu acoperiti niciodata gurita si nasucul copilasului pentru ca e primul pas spre raceala .in rest bebelusilor le place aerul curat si daca e plimbat pe locuri denivelate e si mai bine pentru ca ii linisteste.

cici

Mergi la inceput